>MINI GATH RAMADHAN | SIAPA YANG DATANG?

>


MINI GATH RAMADHAN : SIAPA YANG DATANG?

Salam Ramadhan guys,cerita pasal Ramadhan kan sekarang tinggal lagi 2 hari untuk kita usha anak bulan.Mesti ramai yang bajet raya hari Khamis.ha3.Bab raya semua nak cepatkan tapi bila time awak bilan puasa dia punya liat mak aiyh memang teruk.Ooops sorry saya bercakap mewakili diri saya sendiri yang lain sila jangan perasan lebey ok.Korang still ingat tak flyers ni :


Ok last week hari Sabtu kitorang ada buat satu gath kat Sate Kajang Haji Samuri (sebelah stadium Kajang) bertujuan membantah tuntutan BENDERA.hak3 takdelah saje-saje je lepak makan2 sate pastu borak-borak benda yang tak penting dalam kehidupan.Sebelum kita tengok siapa yang datang gath ni kita tunjuk dulu muka organizer eyh :


Bean Moreno

Ok kali ni gath agak pelik sebab saya tak organize dengan scandal maya saya iaitu cikhel atas sebab-sebab tertentu.Actually ni adalah first time saya ngan Melz bergabung meletup untuk organize makan-makan.Apa yang tak bestnya mini gath ni ialah bila pekerja dia boleh lupa saya ada book table untuk 20 orang.Diorang bernasib baik sebab saya memikirkan yang saya masih sakit & berpuasa.Kalau tak memang saya dah baling kerusi kat kaunter (uiks ganas betul).

Oklah tak fair pulak kalau saya just tempek gambar saya dengan Melz dah nampak macam kitorang nak masuk Gadis Melayu 3 pulak macam Rina Salleh (suara minah ni hari-hari keluar iklan).Nak tau siapa yang datang Mini Gath Ramadhan Sabtu hari tu jom layan gambar :


Dah tengok gambar kan.So sekarang biar saya kenalkan satu-persatu siapa diorang ye :


* Broframestone
* Melz
* Bean Moreno
* Aiensepet
* Cikhel
* Red Linda
* Emy Anakperak
* Mat Joe
* Fazreen
* Eny Budak Sakit
* Paeh
* Arifshah
* Ejan (abang Melz)
* Khaizarien


Apasal tak ramai datang?Jawapan dia simple sebab kitorang memang tak target ramai sebab kalau ramai kitorang yang sempoi dan kurus susah nak handle dan memang kitorang booked untuk 20 pax je.Yang penting Melz payung sate beb!haha…Ooops terlupa sebelum mamat ni mengamuk anta spam kat blog ni baik saya letak gambar dia sebab dia adalah orang yang potong kelapa (photographer) untuk gath ni iaitu :

Syahirul si potong kelapa (photographer)



Ni baru sikit.Anyway ni first time saya jumpa dengan kebanyakan blogger-blogger yang datang terutama Ariffshah , Fazreen , dan Syahirul yang memang saya asyik dok baca je blog diorang yang orang kata best.hak3…Oklah dah penat.Entri pendek macam nipun ambil masa yang lama sebab sakit pinggang dan kegatalan ruam tahap maksimum.Nanti saya update entri lain ye.


p/s :


* Korang rasa apa terjadi selepas makan-makan ni?Ada cerita lain tak?
* Kepada yang tak dapat datang takpe cool je nanti kitorang akan buat gath lagi lepas raya.

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Bloggers, Mini Gathering, Ramadhan, Sate Haji Samuri. Bookmark the permalink.

15 Responses to >MINI GATH RAMADHAN | SIAPA YANG DATANG?

  1. Fazreen says:

    >sori ye bro terpijak kaki bro…hehehe..nasib baik tak patah…nice meeting u…

  2. BeaN MorENo says:

    >Fazreen – haha…no hal…nice meeting you too…hope can hangout again…

  3. akuzle says:

    >olos… ader insiden menyayat hati plaks yea? mentang2laa kaki bean neh cute mute yer? ehehhehe… mmg blog syahirul besh, tp akak masih frust coz still x dpt jmpa beliau…huhuhuhu… gath rayer? kalo kener time n tompek ae, insyaallah…akak pon nk turun…

  4. JAI says:

    >Aduhh..menyesal tak sudah tak gi gathering nie..arghhh..apa2 pun ko take care bro..makan ubat banyak2 kalau nak sihat makan ubat satu lori pun takpe janji ko sihat..hehe

  5. JAI says:

    >Aduhh..menyesal tak sudah tak gi gathering nie..arghhh..apa2 pun ko take care bro..makan ubat banyak2 kalau nak sihat makan ubat satu lori pun takpe janji ko sihat..hehe

  6. BeaN MorENo says:

    >akuzle – hehe xpe kak lain kali ada lagi…tgh plan ngan dak2 ni nak buat gath apa…apa2 nanti kami info

  7. BeaN MorENo says:

    >jai – lek bro..ada lagi lepas ni…hak3…ni tgh menahan diri lah ni…ubat untuk 6 bulan…

  8. ~ ReD ~ says:

    >gath lepas raya sila buat theme 'pakai baju raya' haha. ;p

  9. BeaN MorENo says:

    >red – semangat betul..belom raya lagi

  10. syahirul says:

    >semalam dtg rasanya takde update.. arini dtg ada update suda.. tak larat aku nak wat entri pasal gath aje.. dah byk gile kot entri gath.. gyahahahahaha~anyway nice to meet u and wife.. cocok tol korang.. bila nak ada baby eh? hehehee.. ko jaga kesihatan tu, bini ko senyum2 pon riso ko.. moga cepat sembuh k..hope leh lepak agi next time insyaAllah..

  11. BeaN MorENo says:

    >syahirul – hoho…thanks datang n potong kelapa bro…aku actually dah ok just tunggu luka elok je…isk gila ko tak takut bini senyum2 hak2

  12. >bro xsempat lagi nk wat entry pasal nieRegard,BroFramestone Blog@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

  13. BeaN MorENo says:

    >bro framestone – takpe2 rilek and cool bro

  14. Matjoe says:

    >bro, cayalah buat kt area senang aku nk smpi. mmg best dowh

  15. BeaN MorENo says:

    >matjoe – bukan ko je yang senang…akupun senang…hak3 (jangan kasitau yang lain…)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s