Monthly Archives: September 2010

>JIWA KACAU | REVIEW MOVIE

> JIWA KACAU | REVIEW MOVIE Selamat malam readers Suterablogger.Rasanya ramai yang belum tidur lagi ni tengah syok layan jiwa kan.Mungkin ada yang tengah layan lagu-lagu jiwang.Malam ni saya nak share pasal Jiwa Kacau.Bukan saya yang Jiwa Kacau tapi drama … Continue reading

Posted in Jiwa Kacau, Mawi, Telemovie | 3 Comments

>FRAUD CLICK | NUFFNANG

> FRAUD CLICK | NUFFNANG Hye selamat malam ye semua.Saya amat bosan dan dah takde isu so nak bawak naik isu farud click.Rasanya kebanyakan blogger dah tau apa itu Fraud Click.Saya nak tulis isu ni bukan sebab nak tunjuk saya … Continue reading

Posted in Blogging, Buat Duit Dengan Nuffnang, Fraud Click | 3 Comments

>KAUT RM 30 JUTA ANJUR SKIM KUTU

> KAUT RM 30 JUTA ANJUR SKIM KUTU | ISU Salam,selamat hari Rabu.Tau-tau je esok dah Khamis.Kes Dato Sosilawati rasanya macam dah sampai ke penghujung.Lpeas satu-satu bukti dijumpai.Hari ni nak jadi reporter percuma dengan cover isu pasal “Kutu”.Ni bukan kutu … Continue reading

Posted in Abtaufan, pekida, Skim Cepat kaya | 2 Comments

>PEGUAM TERJERAT | ISU

> PEGUAM TERJERAT | ISU Salam 1Malaysia,macam biasalah Bean Moreno memang jenis tak makan lunch.Hanya bila perlu sahaja saya akan pergi lunch.Dah lama saya tak komen isu dan dah 4 hari straight korang masuk sini just baca kisah iPhone 4 … Continue reading

Posted in Dato Sosilawati Lawiya, Isu, Lawyer, Peguam, Peguam Terjerat | 2 Comments

>DIGI IPHONE 4 LIFE

> DIGI IPHONE 4 LIFE | CONTEST Hye we meet again guys!Sorry for the late update of this iPhone 4 contest.This is the last part of the contest and i hope you guys were entertained with my entries.Earthling that missed my entry … Continue reading

Posted in Contest, iPhone 4, nuffnang | 5 Comments

>#NEWTWITTER ADALAH REVOLUSI TWITTER ATAUPUN COPYCAT TWEETDECK?

> #NEWTWITTER ADALAH REVOLUSI TWITTER ATAUPUN COPYCAT TWEETDECK? Selamat tengahari semua.Dah lunch ke blom?Saya baru lepas lunch so nak buat short update pasal benda yang mungkin baru.Last Sunday orang sibuk dok kecoh pasal #NEWTWITTER.Ni bagi orang yang rajin twitter lah … Continue reading

Posted in #Newtwitter, blogger, Twitter | 4 Comments

>AVRIL LAVIGNE – INNOCENT

> AVRIL LAVIGNE – INNOCENCE | VIDEO Salam dan selamat petang.Syok weyh bila cuaca redup-redup dan angin sepoi-sepoi bahasa banjar!hak3…Badan memang letih tapi tak nak tidur sebab takut malam nanti susah nak tidur.So better update blog dari tidur sebab kalau … Continue reading

Posted in Avril Lavigne, Download, Innocence, MP3, Song | 2 Comments