Category Archives: World Cup

>WORLDCUP 2010 : SPAIN AKHIRNYA MENANG & LAGU LAWAK

> Hye selamat pagi guys.Amacam sihat?Saya cam biasalah lepas solat subuh tak tidur dan terus menaip untuk korang.Saya masih tak boleh nak ping entry kat Gengblogger.Ces apahal ntah!Bikin hati panas je.Sejak kebelakangan ni banyak je pertanyaan formspring masuk.Sorrylah ‘tak dapek … Continue reading

Posted in Article, Bean Moreno, Bloggers, Blogging, David Villa, Fernando Torres, Spain, Suterablogger, World Cup, World Cup 2010 | 3 Comments

>ENTRI SANTAI HARI SABTU : LADY GAGA MEMANG PELIK & KONTROVERSI

> Selamat tengahari,wah sangat penat sebab tadi banyak kerja.Apa!Sabtu pun kene kerja?Yelah nak dapat pekerja Q pulak kan.Sekejeap je dah dua minggu saya kerja kat tempat baru.Tak rasa langsung mungkin sebab banyak kerja ataupun best kerja kat situ.hoho (marah boss … Continue reading

Posted in Alejandro, Bean Moreno, Entertainments, Lady Gaga, Music, Suterablogger, World Cup | 13 Comments

>IKLAN WORLD CUP YANG BEST – PEPSI COMMERCIAL FOR WORLD CUP

> Hye selamat tengahari,baru bangun ni.Mengantuk tahap gaban.Saya agak rasa tak best sebab dari semalam setting domain untuk Cikhel still tak boleh redirect.Mungkin ada something dengan setting DNS NetKl kot yang saya tak tau sebab saya tak guna NetKL saya … Continue reading

Posted in Adidas Jabulani, Bean Moreno, Football, Suterablogger, World Cup, World Cup 2010 | Leave a comment

>BLOGGING AKAN JADI BEST JIKA NIAT BETUL

> Selamat malam,baru balik dari KL badan terasa penat tapi masih nak “up”kan entri.Memang tadi pergi kerja dengan keadaan diri yang tak ikhlas langsung sebab sekejap dia cakap lain pastu boleh plak berubah sekelip mata.Dah macam magik pulak.Letih lah saya … Continue reading

Posted in Article, Bloggers, Blogging, Buat Duit Dengan Nuffnang, campaign, Event, Gatsby, World Cup, Youthsays | 8 Comments