Category Archives: HUKM

>HUKM TERBAIK BEB

> PERSONAL : HUKM TERBAIK BEB Selamat petang semua.Amacam sihat?Saya sihat just keadaan tak selesa dan susah nak bergerak sebab luka operate hari tu still belum kering.Bila nak bergerak je memang pedih.Nak kena minum Poleney banyak2 baru luka ni senang baik … Continue reading

Posted in Bean Moreno, HUKM, HUKM Terbaik | 12 Comments

>KISAH PENGIDAP TIBI

> PERSONAL : KISAH PENGIDAP TIBI Salam guys,mesti korang akan terasa pelik dengan dua perkara.Pertama kenapa saya on & off update blog.Betul tak?Adakah saya da bosan berblogging ataupun memang dah nak jual Suterablogger.Jawapannya tidak sama sekali.Bukan sebab saya dah bosan … Continue reading

Posted in Bean Moreno, CNN, HUKM, Personal, Suterablogger | 67 Comments