Category Archives: Story

>ENTERTAINMENT : SUAMI BRITANNY MURPHY MATI

> Hye selamat pagi,setelah berjalan2 memperbaiki semua peralatan di kolej saya sebentar bersama Kitkat.Memang sedap makan Kitkat korang penah makan tak?hak3…Ini adalah minggu terakhir saya berkhidmat untuk kolej.So saya akan manfaatkan masa terluang ni dengan menyiapkan apa yang patut supaya … Continue reading

Posted in Article, Avengelist, Brittany Murphy, Digi Breakfree Event, Entertainments, Prince Of Persia, Simon Mojack, Story, Suterablogger | 10 Comments

>NEWS : MALAYSIA CIPTA PLASTIK MESRA ALAM

> Selamat petang Isnin.Hari ni agak kureng sikit idea dan memaksa saya mengambil alih tugas selaku reporter untuk Malaysia yang mana bezanya dengan reporter berita harian ialah saya dibayar gaji oleh Nuffnang.Amacam ada beran?Dah berjam2 saya fikir apa nak kongsi … Continue reading

Posted in Article, Bean Moreno, Blogging, Fruitplast, News, Story, Suterablogger, USM | 8 Comments

>CULTURE : NAK TIKAM BIAR SAMPAI MATI JANGAN TAKAT TIKAM BELAKANG SEBAB STILL BOLEH COUNTER ATTACK

>Selamat pagi u oz (uiks apahal gaya dah macam Azwan Ali.hak3),hari ni saya diberi cuti oleh majikan (bukan diberhentikan ye) sebab ntahla maybe dia kesian kat saya yang telah berkhidmat selaku pekerja “Bangla” untuk diorang.So saya terima jelah cuti ni … Continue reading

Posted in Article, Attitude.Tikam Belakang, Bloggers, Blogging, Story, Suterablogger | 12 Comments

>TIPS : AUTOPLAY SONG…ANDA BLOGGING ATAU MAIN MYSPACE???

> Hye morning guys…Semalam saya agak keletihan.Bukan letih sebab banyak kerja tapi letih memikirkan karenah boss.Saya jadi tak faham kenapa suka bagi task last2 minit.Adakah disebabkan kita punya kedudukan arahan harus dibuat tanpa menghiraukan perasaan.Tapi itu sudah lepas hari buku … Continue reading

Posted in Article, Autoplay Song, Bloggers, Blogging, Motivation, Music, Story, Suterablogger, Tips, tips blogging | 39 Comments

>KENANGAN BERLEGAR SEMASA MIGRAIN – HINDUSTANI!!!

> Hye semua.Kan saya dah cakap.Sesuatu yang pelik kalau Bean Moreno hanya boleh keluarkan satu entri je sehari kalau takde apa2 berlaku padanya.Saya baru balik dari klinik sebab tak tertahan menanggung kesakitan kepala.Doc pun just kasi ubat yang biasa je.Huh!!takpe … Continue reading

Posted in Blogging, Story, Suterablogger | 13 Comments

>KAU KU SERU (GATH) – PART 2

> Haloo miss haloo miss…Adus baru nak update hari ni.Sesuatu yang agak pelik bila Suterablogger hanya mampu mengeluarkan satu entri sahaja dalam satu hari.Ces!!!Saya masih tidak dapat menerima kenyataan tersebut.Adakah saya dah mati akal ataupun idea kerin kontang.Owh tak mungkin … Continue reading

Posted in Bloggers, Blogging, Gathering, Story, Suterablogger | 19 Comments

>TAK TAHAN JADI SURIRUMAH!!!

> Hari ni baru saya dapat rasa macam mana perasaan seorang isteri yang tak dibenarkan bekerja.Fuh teramatla bosan sehingga boleh mendatangkan perasaan untuk bunuh diri.hak2..Baru pukul 3 dah terasa mual dengan hidup kalau takde buat aktiviti lincah. Semasa saya berada … Continue reading

Posted in Blogging, Familia, Story | 14 Comments