Category Archives: Religion

>CULTURE : ADAKAH ORANG MEMAINKAN HUKUM ATAUPUN PROPAGANDA MEDIA

> Salam guys,sorry hari ni saya lambat update macam semalam.Agak sibuk dari tadi buat last check untuk inventory software & hardware.Pening siot sebab benda dah lama so dah tak tau mana pergi serial number & report memang tak teratur sikit.Kepala … Continue reading

Posted in Article, Blogging, Emo, Emosi Blogger, Islamic, Religion, Suterablogger | 9 Comments

>PAGI JUMAAT MEMANG BAGUS UNTUK MUHASABAH DIRI

> Morning guys,hari ni saya publish entri awal sikit sebab aura task semakin berapi dan due date dia memang menyeramkan.Alangkah bestnya kalau dapat duduk rumah taip entri dan jadi blogger full time (tapi nak gaji RM3k sebulan…Boleh?). Datang2 saya dah … Continue reading

Posted in Article, Blogging, Religion | 16 Comments

>SELAMAT HARI JADI.. PART 1

> Kalau korang tengok gambar kat atas ni mesti korang dah tau apa saya akan tulis betul x?Ya betul hari ni adalah Maulidur Rasul.Hari jadi Junjungan Besar “Rasullullah” atau Nabi Muhammad.Tapi sedihnya tak semua di antara kita yang tau hari … Continue reading

Posted in Blogging, Motivation, Rasulullah, Religion | 7 Comments