Category Archives: Piala Thomas

>CHINA MENANG PIALA THOMAS + CHELSEA JUARA BERGANDA + MENTOR

> Selamat malam ye,saya baru lepas balik cuci kereta.Dah bape minggupun saya tak ingat hari ni baru dapat cuci tu pun kene que 6 biji kereta.Saya nak mintak maaf kalau entri sebelum ni banyak typo.Keyboard laptop tu ada masalah kene … Continue reading

Posted in Article, Bean Moreno, Bloggers, Blogging, Chelsea, Drogba, FA Cup, Hari Belia, Piala Thomas | 8 Comments

>SELAMAT HARI GURU – BEAN MORENOPUN ADA GURU

> Selamat hari Ahad ye,Bean Moreno ada di Kajang.Sekali sekala balik umah mama saya.Cuaca sangat panas hari ni tapi tak sepanas hati saya semalam.Saya tak tau apa yang dia nak buktikan sampai tak fikir pasal “kemaluan” sendiri (ooops).Lepas ni sure … Continue reading

Posted in Article, Bean Moreno, Buffered earning, Piala Thomas, Selamat Hari Guru | 14 Comments

>MALAYSIA APA NAK JADI – EDISI PIALA THOMAS

> Hm saya sedang mecari jalan untuk menyelamatkan laptop Emy ni.Data dah copy last2 bila nak bukak mintak permisi pulak.Waduh2 memang bikin gue pening dong.So emy saya mintak masa sikit lagi.Hehe jangan takut saya tengah kaji ca,mne nak bukak folder … Continue reading

Posted in Article, Badminton, Bean Moreno, Bloggers, Blogging, Chong Wei, Lin Dan, Piala Thomas, Punca Malaysia Kalah Thomas Cup | 4 Comments