Category Archives: SPM

>SEDIH TGK ADIK-ADIK DAPAT RESULT

> Hm,saya baru je balik dari hantar flyers untuk sekolah2.Dah macam mat despatch dah!Hak3..Tadi saya pergi ke satu sekolah yang sememangnya top kat area KL ni.Sekolah Menengah Kebangsaan Sri Aman.Yang bestnya ini ada;ah gilrs schoool ye.So dapat bayangkan tak betapa … Continue reading

Posted in Article, Bloggers, Blogging, Reult SPM, SPAM, SPM | 20 Comments

>DEBARAN RESULT SPM

> Dubdab jantung bergetar…Hari ni adalah hari penting bagi pejuang2 SPM 2009.Result mereka akan diumumkan  pada pukul 10 hari ni.Saya tak dapat nak bayangkan perasaan takut dan kecut diorang tuh,hak3…Macam dulu saya punya taktik telefon sekolah dulu sebab MRSM Terendak … Continue reading

Posted in Article, Bloggers, Blogging, Keputusan SPM, Motivation, Reult SPM, SPM | 9 Comments

>RESULT SPM KHAMIS NI

> Adus,hari ni saya teramat busy.Bila satu kolej mempunyai dua struktur yang berbeza maka It support akan merana.Fuh penat seyh berjalan..Dahla kene angkat pc plak tuh.Kalau badan saya ni ketak2 macam John Cena takpe…hak3…Projek wordpress masih belum settle tapi saya … Continue reading

Posted in Blogging, Motivation, SPM | 17 Comments