Category Archives: Lady Gaga

>LADY GAGA – SPEECHLESS

> LADY GAGA – SPEECHLESS | MP3 Srlamat malam.Entry pendek dan simple untuk korang semua.Akhirnya saya berjaya bikin template dan header sendiri.Walaupun mungkin bagi korang tak menarik tapi cukuplahkan untuk blog biasa-biasa macam ni.Nanti kalau Suterablogger dah meletup saya buat … Continue reading

Posted in Artis, Download, Download Lagu Lady Gaga Speechless, Entertainments, Lady Gaga, MP3 | 5 Comments

>MINI GATH RAMADHAN | BLOGGER DITANGKAP BELI MERCUN

> MINI GATH RAMADHAN : BLOGGER DITANGKAP BELI MERCUN Salam dan selamat berpuasa guys.Percaya tak yang Allah takkan bagi hamba dia susah.Bagi orang yang tak percaya tuhan memang taklahkan.Tapi korang nak tau something tak?Sebenarnya kalau nak diikutkan saya dalam beg … Continue reading

Posted in Bloggers, Event Coverage, Freemason, Kajang Walk, Lady Gaga, Mini Gathering | 32 Comments

>AWAS SERANGAN FREEMASON

> ENTRI JUMAAT : AWAS SERANGAN FREEMASON Hye selamat hari Jumaat.Macam biasalah hari Jumaat memang Bean Moreno akan start dengan satu entri yang perlukan permikiran tajam (cewah…dah macam pakar motivasi pulak).Semalam bila check memang traffik agak low sikit tapi takpe,Bean … Continue reading

Posted in Bean Moreno, Freemason, Lady Gaga, Suterablogger | 2 Comments

>ENTRI SANTAI HARI SABTU : LADY GAGA MEMANG PELIK & KONTROVERSI

> Selamat tengahari,wah sangat penat sebab tadi banyak kerja.Apa!Sabtu pun kene kerja?Yelah nak dapat pekerja Q pulak kan.Sekejeap je dah dua minggu saya kerja kat tempat baru.Tak rasa langsung mungkin sebab banyak kerja ataupun best kerja kat situ.hoho (marah boss … Continue reading

Posted in Alejandro, Bean Moreno, Entertainments, Lady Gaga, Music, Suterablogger, World Cup | 13 Comments

>PERGOLAKAN DI HOLLYWOOD – GAGA VS AGUILERA & ADAM LAMBERT VS BILL KAULITZ

> Hye semua,dah lunch.Saya pukul 2 baru lunch.Actually tgh prepare report sikit.Tetiba terasa nak cerita pasal isu gaduh2 ni.Macam yang kita tau kat dunia blog ada satu pergaduhan tapi mungkin dah settle kot (apa lembab ko dapat berita ni Bean).Harap … Continue reading

Posted in Adam Lambert, Article, Bill Kaulitz, Blogging, Christina Aguilera, Entertainments, Lady Gaga, Lelaki Jambu | 14 Comments

>JUSTIN BIEBER + WONDERGIRLS = FENOMENA BARU

> Selamat petang,tadi dah syok dah hujan bila petang panas.Tapi apa boleh buat itu semua ketentuan.Agak tertekan bila tulisan saya nak jadikan Verdana saiz normal tak menjadi.Dah puas godeh2 tapi tetap cilik je (alamak,kantoi plak jawa…tapi saya bukan jawa ok).Macam … Continue reading

Posted in Article, Artis, Bean Moreno, Blogging, Justin Bieber, Lady Gaga, Suterablogger, Wondergirls | 32 Comments