Category Archives: Reult SPM

>CULTURE : BAGUSKAH KORANG KALAU ADA MASTER TAPI TAK TAU BUAT KERJA

> Petang2 cam ni kalau layan goreng pisang makcik Ramlah dengan kopi panas pakcik samad sedap ni.Lebih2 lagi bila hujan.Pergh nikmat dunia siot.Disebabkan saya pekerja bawahan so saya kene terima hakikat gaji masuk lambat.Nak bengang pun tak guna.Actually diorang janji … Continue reading

Posted in Article, Blogging, Reult SPM, Study | 31 Comments

>SEDIH TGK ADIK-ADIK DAPAT RESULT

> Hm,saya baru je balik dari hantar flyers untuk sekolah2.Dah macam mat despatch dah!Hak3..Tadi saya pergi ke satu sekolah yang sememangnya top kat area KL ni.Sekolah Menengah Kebangsaan Sri Aman.Yang bestnya ini ada;ah gilrs schoool ye.So dapat bayangkan tak betapa … Continue reading

Posted in Article, Bloggers, Blogging, Reult SPM, SPAM, SPM | 20 Comments

>DEBARAN RESULT SPM

> Dubdab jantung bergetar…Hari ni adalah hari penting bagi pejuang2 SPM 2009.Result mereka akan diumumkan  pada pukul 10 hari ni.Saya tak dapat nak bayangkan perasaan takut dan kecut diorang tuh,hak3…Macam dulu saya punya taktik telefon sekolah dulu sebab MRSM Terendak … Continue reading

Posted in Article, Bloggers, Blogging, Keputusan SPM, Motivation, Reult SPM, SPM | 9 Comments