Monthly Archives: January 2009

>MiNdA MoNyET…JuNk ToUGhT…OTaK PrOSEssOr KomPuTEr…

>Tetibe rajin plak saya nak berjalan2 ke blog orang lain lepas baik demam nih…tub2 saya ternampak kat blog update(sesiapa yang xletak baik letak…korang xletih)… “Karipap 1 jam yang lalu” Dalam ati tetiba jek xsedap ati…KENAPA???jawapan die …Sebab die selalu gune … Continue reading

Posted in Blogging, Metaphysic, Motivation, Story | 14 Comments

>SYuKuR…

> Korang mesti ternanti2 entri2 saya yang berkualiti ni kan…???Adus teriak plak kali nih…hehehe…maafkan saya jika saya terlebih kate sebab saya hepi sgt hari…Satu hari saya xpost entri…Biasanya sehari paling kurangpun 2 entri..betul tak(itupun kalau korang betul2 ikut blog ni … Continue reading

Posted in Blogging, Metaphysic, Story | 9 Comments

>TeNg…TeNg…TeNg…

>Satu ari saya berjalan seorang diri di Mid Valley Megamall…Sedang saya gi beli Starbucks tetibe orang belakang saya buat opocot…Lantas starbuck mocha ice blended tu terbang lalu hinggap ngam2 kat muke die…Saya masih belom sedar siapa bile die lap muke … Continue reading

Posted in Bloggers, Blogging, Story, TAG | 16 Comments

>PergH MarAh+GeRaM+10SeN

>Bangun pagey2 ni aku rase kepala kau panas menggelegak tahapair panas macam kat kolam air panas Selayang…PANAS!!!Cipan terbang betulll!!!Korang ni tau main bola ke tak!!!kenapa!!! Aku betul2 xboleh terima kalau dengan team cap ayam(bukan band cap ayam tau) pun korangseri…Dah … Continue reading

Posted in Blogging, EPL, Football | 17 Comments

>GYm PunYa TAg!!!

>”Pagi yg gelap kini sudah terangAku yang hensemPakai baju belang” – Lirik ni saya ubah skit eyh jgn bagitau noh…nnt die suruh tulis lirik plak… Hari tuh saya jumpa Fazura kan…Ni saya gi Gym(pergh gym eyh) jumpe Farid Kamil..Lalu saya … Continue reading

Posted in Bloggers, Blogging, Story, TAG | 11 Comments

>M.O.T.I.V.A.T.I.O.N

>Sebenarnya saya nak buat post ni dalam bahasa inggeris tapi disebabkan dah lame xbercakap in English dan BI saya memang superb sehinggakan George Bushpun letak jawatan kalau saya bercakap jadi saya berpaling arah untuk memrtabatkan Bahasa Malaysia… Ok apa yang … Continue reading

Posted in Blogging, Metaphysic, Motivation, Story | 9 Comments

>HanTu SamA HanTu Pun GaDuh Ka!!!

>Best2 cite nih…saya tgk Underworld yang no 1 je no 2 saya xsempat tgk sebab time tuh tgh final paper…hm…dari 5 bintang saya bagi 4 sebab cite die memnag best…Semua unsur ade seram,chenta,suspend,gaduh… Cite ni berkisar tentang puak antu Vampire(pontianak … Continue reading

Posted in Blogging, Movies, Story | 12 Comments