Category Archives: Award

>WIFE SAYA KASI AWARD

>Selamat petang semua,kenyang baru lepas lunch.So korang agak2 apa yang akan jadi lepas makan.Hak3 mood malas akan menjelma.Bila mood malas datang kacau saya kat office ni memang satu apa pun tak jadi.So saya terpaksa keluar satu entri yang biasa2 je.Saya … Continue reading

Posted in Award, Bloggers, Blogging | 17 Comments

>-= I LoVe NuFFnAnG =-

> Good Night…Today was my tired day.Actually just got home from Nuffie office.WHY???To collect my reward lol.I went there at 6 pm and arrived at the Heritage House at 7.55(alamak miss my maghrib…owh no riak already…).WHAT reward???Read This & This… … Continue reading

Posted in Award, Bloggers, Blogging, Contest, Earn, Event Coverage, Motivation, Suterablogger | 15 Comments

>-= HeBaTKu…ALLAh LaGEY HeBat =-

> “pergh…award lagey bro…HEBAT…” “ala award ni biasa je…kalau aku HEBAT…ALAH lagey MAHA HEBAT..”“macam mana nak dapat award nih…macam susah je…”“apa yang susah ko nak angkat gajah pun boleh..mintak je kat DIE…(padahal ternampak iklan extraboost)” Ini lah awad yang ke … Continue reading

Posted in Award, Blogging, Metaphysic, Story | 6 Comments

>AdIAH LaGEY!!!

>Hm dalam kepantasan era perkomputeran tetiba aku teringat nak buat kerja keji…Disebabkan aku sering ditag peminat2 blog aku jadi aku terpk nak hack satu pengkalan blog dimana semua pekerjaan keji mengeTAG ni dalam dari blog ni…Kalau korang perasan…Detail blog : … Continue reading

Posted in Award, Bloggers, Blogging | 7 Comments

>Ade Orang KasI AdIah..

>hahaha..Ni first time la dalam sejarah pembloggan gua dapat adiah ma!!!susah nak dapat tau…tapi ape2pun tq ar kat Si Rama2 sebab kasi gua adiah yang begitu bermakna dalam diriku nih…Bill gates pun lama xbagi gua adiah walaupun gua selalu gune … Continue reading

Posted in Award, Bloggers, Blogging, Story | 1 Comment