Category Archives: Vote This

>SAYA (BEAN MORENO) KANTOI KENA GANJA?KORANG PERCAYA KE?

> Salam guys,apa cer petang ahad ni.saya malas nak keluar2 sebab terlalu penat lepas gi Gatsby semalam.Malas lah saya nak cerita pasal Gatsby sekarang.Malam sikit lah saya cerita.Nak cerita benda lain dulu.Nanti korang bosan plak kalau takde entri pasal benda … Continue reading

Posted in Bean Moreno, Dadah, Ganja, Slurpee, Vote This | 32 Comments

>TOLONG KENGKAWAN VOTE GAMBO NI

> Wah mesti korang pelik kan.Bean Moreno ni takde keje ke asyik2 update je.Ok meh sini saya cerita skit.Saya akan update limit dia 3 entri satu hari dan kalau terlebih tu mungkin sebab nak tolong orang.Contonya macam entri ni.Semalam ada … Continue reading

Posted in Advertising, Products, Service, Vote This | 22 Comments