Category Archives: News

>DEMONSTRASI CARI MAKAN

> NEWS : DEMONSTRASI CARI MAKAN Salam reader & bloggers,apa cerita hari ni?Mesti ada sikit perasaan malas nak bikin kerjakan.Yelah dapat cuti straight 5 hari.Bean Moreno un akan terasa macam tu sebab dah lebih seminggu tak kerja beb.Otakpun dah jadi … Continue reading

Posted in Berita Harian, Indonesia, News, Utusan Malaysia | 6 Comments

>NEWS : MALAYSIA CIPTA PLASTIK MESRA ALAM

> Selamat petang Isnin.Hari ni agak kureng sikit idea dan memaksa saya mengambil alih tugas selaku reporter untuk Malaysia yang mana bezanya dengan reporter berita harian ialah saya dibayar gaji oleh Nuffnang.Amacam ada beran?Dah berjam2 saya fikir apa nak kongsi … Continue reading

Posted in Article, Bean Moreno, Blogging, Fruitplast, News, Story, Suterablogger, USM | 8 Comments