Category Archives: Germany

>KEPUTUSAN SPAIN LAWAN GERMANY

> WORLDCUP 2010 : KEPUTUSAN SPAIN LAWAN GERMANY Pergh dah lama tak kiamullail untuk benda2 ‘lagha’ ni.Hari ni Bean Moreno dengan semangat yang jitu tahan tidur untuk layan bola.Macam yang kita tau lah kan Match ni oenting untuk tentukan siapa … Continue reading

Posted in Fernando Torres, Germany, Semi Final, Spain, World Cup 2010 | 6 Comments

>RAMALAN PERLAWANAN ANTARA GERMANY VS SPAIN

> WORLDCUP : PREDICTION PERLAWANAN GERMANY VS SPAIN Artwork by Bean Moreno Hye selamat mala ye.Saya tau ramai yang tak tidur lagi sebab nak layan semi world cup malam ni.So saya dengan berani dan sombong nya buat post di kala … Continue reading

Posted in Bean Moreno, Germany, Prediction, Spain, World Cup 2010 | 8 Comments

>RAHSIA KEJAYAAN GERMANY DI WORLDCUP 2010

> WORLDCUP 2010 : RAHSIA KEJAYAAN GERMANY DAN KEKALAHAN ARGENTINA Wah dah lama seyh saya tak update blog ni.Idea buntu,pastu sibuk nak buat template sendiri sampai nak taip entripun malas.Kalau nak cerita pasal traffik pulak henti2kan lah Bean,ko tak update … Continue reading

Posted in Argentina, Bean Moreno, Germany, Joachim Leo, Suterablogger, Template, World Cup 2010 | 8 Comments