Category Archives: Promotion

>BEST SANGAT KE YOUTHSAYS!!JAWAPANNYA BEST…

>Morning guys,hari kedua bercuti memang best sebab rehat badan setelah dikerah sebagai pekerja “bangla” setiap hari.So bila cuti bolehlah saya rehat,tulis blog buat blogwalking dan usha2 job lain.Buat masa ni saya ada dapat satu job web design untuk kawan saya.Mungkin … Continue reading

Posted in Article, Blogging, Macam mana nak buat duit online?, nuffnang, Nuffnang tu Apa?, Promote blog, Promotion, Twitter, Youthsays | 25 Comments

>YOUTHSAYS : iTALK WHOA!!

>Hye guys,hari ni kena publish entri awal sebab petang ni banyak keje.Dah tengok tadi schedule saya memang mengalahkan mat bangla.Kena check inventori plak petang ni.Sebelum apa2 saya nak mintak maaf kalau ada sesiapa yang terasa dengan teguran.Kira elok la kan … Continue reading

Posted in Advertising, Apa itu Italk WHOA, Article, Bloggers, Blogging, campaign, comercial, Entertainments, Kempen, Promotion, Youthsays | 8 Comments

>PROJECT ALPHA 2 : I JUST LOVE GOOD SMELLING PEOPLE

> Hello,alamak tajuk in English la.Saya dah lama tak tulis dalam English takut broken.So alang2 dah pecah rabak bahasa saya biar saya keruhkan lagi untuk entri kali ni.“I Just Love Good Smelling People” maksudnya ialah saya suka orang yang berbau … Continue reading

Posted in Advertising, Blogging, Products, Project Alpha, Promotion | 20 Comments

>FUN DAY MONDAY

> Adakah title entri ni betul2 atapun cuma nak sedapkan hati je?Hak2 ini adalah satu tajuk yang tulus ikhlas di hari raya dari saya.Memang ni first time saya rasa best pada hari Isnin.Walaupun dihimpit beberapa masalah yang boleh tahan besarnya … Continue reading

Posted in Bloggers, Blogging, Metaphysic, Promotion, Suterablogger | 20 Comments

>BLOG REVIEW PART 3 – AUS MELANKOLIK

> Owh minta maaf sebab hari ni lambat post entri ye.Saya terbangun lambat akibat melayan karenah wife saya yang ingin menonton “Bohsia”.Jadi lepas saya dah habis layan “Bohsia” kamipun tido.Hari ni saya & wife cuti so tengah merancang untuk keluar … Continue reading

Posted in Advertising, Article, Blog Review, Bloggers, Blogging, Promotion | 15 Comments

>ASEAN LOGIC CAMPAIGN

>   Morning semua.Adus satu kejutan berlaku hari ni di mana pagi2 saya dah produce entri baru.Ini bukanlah satu yang biasa saya buat selaku blogger.Kalau ada pun mungkin sebulan 2 kali perkara pelik dan ajaib ini akan berlaku.hak2. Semalam saya … Continue reading

Posted in 30, 36, 3LINE, 77, Blogging, campaign, Contest, Earn, internet marketing, Promotion, Samseng, Service, Suterablogger | 7 Comments

>YOUTH TIGER CAMPAIGN

> Sekarang saya berada di Muar,Johor(ada ke orang nak tau???).Saje nak bagitau kat korang manalah tau ada yang nak ajak lepaj share2 pasal blog(owh NO!!!aku bukan otai!!!).Wah cuaca kat sini agak panas lebih panas daripada biasa ibarat kata orang la … Continue reading

Posted in Bloggers, Blogging, campaign, Contest, Promotion, social network | 8 Comments