Category Archives: Adidas Jabulani

>NIKE SALAH KE MEREKA YANG TAK BAGUS

> COMMERCIAL : NIKE – WRITE THE FUTURE Selamat petang semua.Hari ni saya kena update blog lebih sikit.Tetiba terasa rajin tahap kow punya ni walaupun terasa sakit perut.Oklah pagi tadi saya dah dedahkan sedikit pasal Freemason.Bahaya beb benda tu sebab … Continue reading

Posted in Adidas Jabulani, comercial, Fernando Torres, Nike, World Cup 2010 | 2 Comments

>PANDANGAN MATA & HATI BEAN MORENO : KEGANASAN YAHUDI, SELAMAT HARI BAPA, VIDEO PORNO ARIEL PETERPAN, WORLDCUP 2010

> Salam & selamat pagi semua.Hari ni hari ahad kan so semua cuti.Jadi saya menaip entri ni tanpa rasa sakit hati jika takde orang baca sebab saya faham hari ahad memang kebanyakan orang nak bangun lambat.Yelah cuti pulakkan. Hari saya … Continue reading

Posted in Adidas Jabulani, Ariel Peterpan, Article, Bean Moreno, Blogging, Gaza, Hari Bapa, Israel, Suterablogger, World Cup 2010 | 6 Comments

>WORLDCUP 2010 : 2 BENDA YANG DIANGGAP ANNOYING SEMASA WORLDCUP

> Selamat pagi semua (bangun!!!).Hari ni datang awal sikit sebab nak update Suterablogger.Semalam saya just update Bean Moreno.com je sebab tak sempat.Banyak sangat gambar yang perlu dikecilkan dan diupload atas permintaan (cececeh sape ntah yang mintak).Macam yang kita tau kan … Continue reading

Posted in Adidas Jabulani, Article, Bean Moreno, Blogging, Suterablogger, Vuvuzella, World Cup 2010 | 10 Comments

>WORLDCUP 2010 : DEMAM SEMAKIN HAMPIR

> Selamat tengahari ye semua,baru balik dari Masjid India dan korang jangan salah faham ye.Saya pergi Masjid India bukan dengan niat belajar menari bngra mahupun beli daun kari.Seperti biasa menjadi driver kepada Datin Seri aiensepet.Baru habis kecilkan gambr2 even Digi … Continue reading

Posted in Adidas Jabulani, Article, comercial, Iklan, Nike, Samba, Worldcup 2010 | 4 Comments

>IKLAN WORLD CUP YANG BEST – PEPSI COMMERCIAL FOR WORLD CUP

> Hye selamat tengahari,baru bangun ni.Mengantuk tahap gaban.Saya agak rasa tak best sebab dari semalam setting domain untuk Cikhel still tak boleh redirect.Mungkin ada something dengan setting DNS NetKl kot yang saya tak tau sebab saya tak guna NetKL saya … Continue reading

Posted in Adidas Jabulani, Bean Moreno, Football, Suterablogger, World Cup, World Cup 2010 | Leave a comment