Category Archives: Movies

>REVIEW MOVIE | HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA | TAHNIAH KRU ATAS FILEM LUAR DARI KOTAK PEMIKIRAN

> REVIEW MOVIE | HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA | TAHNIAH KRU ATAS FILEM LUAR DARI KOTAK PEMIKIRAN Salam guys, Ok sebelum saya review cerita ni first sekali saya nak mintak maaf kalau apa yang saya review ni tak sama dengan apa … Continue reading

Posted in Filem., Hikayat Merong Mahawangsa, Kru Production, Merong Mahawangsa, Movies, Movies Review, Review Movies | Leave a comment

>REVIEW MOVIE | RATU THE MOVIE | AKHIRNYA BEAN MORENO MENDAPAT SENYUMAN LUFYA AF

> REVIEW MOVIE | RATU THE MOVIE | AKHIRNYA BEAN MORENO MENDAPAT SENYUMAN LUFYA AF Salam guys, Kelmarin saya dan beberapa orang blogger pi screening filem baru kat e@curve atau nama lamanya Cineleisure.  Screening ni agak luar biasa dari screening … Continue reading

Posted in Bloggers, Movies, Movies Review, Prof Razak Mohaideen, Ratu The Movie | 2 Comments

>3 IDIOTS | REVIEW MOVIE

> ALAMAK SAYA TERJEBAK DENGAN HINDUSTAN…3 IDIOTS MEMANG BEST Salam & selamat petang, Sebelum saya start saya nak bagitau saya ni bukan peminat cerita hindustan.Dalam banyak-banyak cerita boleh bilang dengan jari berapa cerita yang saya tengok.Tadi tiba-tiba aiensepet ajak layan … Continue reading

Posted in 3 Idiots, Aaamir Khan, Hindustan, Movies, Movies Review | 30 Comments

>TRON – LEGACY | MOVIE REVIEW

> TRON – LEGACY | MOVIE REVIEW Salam guys, Bean Moreno minggu ni agak slow sikit sebab banyak kerja.Tapi dalam busy-busy pun saya sempat jugak pi tengok screening Nuffnang.Itu pun sebenarnya saya terlupa yang saya ada confirm attendance untuk movie ni.Actually … Continue reading

Posted in Movies, Movies Review, Tron, Tron - Legacy, Tron Movie | 8 Comments

>THE OTHER GUYS | MOVIE REVIEW

> THE OTHER GUYS | MOVIE REVIEW Selamat tengahari dah lama saya tak review moview padahal setiap minggu tengok movie percuma (even terpaksa tolak press conference movie untuk GPLUSMY.Serius beb join Nuffnang community memang dapat jimat duit wayang.Oklah kali ni … Continue reading

Posted in Movies, Movies Review, The Other Guys, The Other Guys Review | 12 Comments

>RESIDENT EVIL – AFTER LIFE | MOVIE REVIEW4

>RESIDENT EVIL – AFTER LIFE | MOVIE REVIEW Actually dah lama nak update pasal cerita ni.Saya pergi tengok movie ni dengan cousin-cousin saya raya ke-3.Benda ni jadi disebabkan kebosanan tahap melampau dihari raya.Poster kat atas ni dah menunjukkan betapa cerita … Continue reading

Posted in Movies, Resident Evil Afterlife, Wayang | 2 Comments

>SALT

> MOVIE : SALT Selamat malam guys,arini tak dapat nak aktif sangat sebab tadi kene pergi Seremban ada outlet terbakar.Kebakaran tu takdelah teruk sangat kerana hanya melibatkan tempat ais krim.Tapi dalam perniagaan walau seposen tetap dikira rugi.Dan dalam perniagaan kalau … Continue reading

Posted in Angelina Jolie, Movies, Russian Spy, SALT, Spy | 21 Comments