Category Archives: Crow Zero

>KEMPEN EARTH HOUR

> Yeay!!!At last saya berjaya jugak design satu header even tak berapa nak cun tapi saya tetap mencuba.Saya bukan bagus sangat bermain dengan photoshop mungkin baru tahap2 amatur.So thanks kat Sendra yang selama ni push2 saya untuk tukar header yang … Continue reading

Posted in Advertising, Article, Bloggers, Blogging, Crow Zero, Kempen, Service, Youthsays | 17 Comments

>SAMPAI UNTUK BERJUANG

> Haloo saya dah sampai di rumah dan akhirnya dapat online tanpa gangguan internet yang perlahan.Rasa kurang best sekiranya saya hanya dapat kuarkan satu entri sahaja.Bukan sebab nak popular tapi bila benda yang ada dalam kepala dibiarkan kering maka migren … Continue reading

Posted in 30, 36, 3LINE, 77, Blogging, Crow Zero, Gangster, Movies, Samseng, Story | 12 Comments