Category Archives: Gembira

>TIPS : BEAN MANA KO DAPAT IDEA TULIS ENTRY?

> Dah petang dah.Sekejap je masa berlalu.Saya baru lepas tukar lampu untuk office ni.Asyik2 terbakar je bikin hati ini terbakar jugak.ces!Hari ni saya balik lewat sikit sebab aiensepet ada OT.so kena lah tunggu.Orang kata Suami Mithali kan (padahal baru lepas … Continue reading

Posted in Article, Bean Moreno, Bloggers, Blogging, Blogwalking, Gembira, Happy Birthday, Idea, Menulis dengan Bagus, Motivation, Tips, tips blogging | 30 Comments

>CULTURE : ORANG KATA ISNIN ITU "BLUES MONDAY"

>Hye guys,selamat pagi isnin.Hari Isnin selalunya dikaitkan dengan suasana bosan,mental, dan juga mungkin tiada mood.Yups betul.Tapi bagi saya isnin adalah hari banyak kerja.Sibuk nak kena check lab.Tolong lecturer bukak pintu,check line internet,telefon supplier dan macam2 kerja la.Maklumlah pekerja Q ataupun … Continue reading

Posted in Article, Bloggers, Blogging, Gembira, Metafizik, Metaphysic | 8 Comments

>METAFIZIK : APA ADA DENGAN METAFIZIK? – INTRO

> Hye guys,saya baru lepas settlekan satu assignment ChurpChurp.Disebabkan khayal pada Nuffnang saya lupa yang saya menjaga anak nuffnang juga.So saya terlepas untuk buat 2 assignment ChurpChurp so melepasla RM2.50…hak2… Hari ni saya tak nak tulis pasal tips blogging.Asyik2 cerita … Continue reading

Posted in Apa itu Metafizik, Article, Bloggers, Blogging, Gembira, Metafizik | 17 Comments