Monthly Archives: July 2010

>MUNCHY’S MIMIC TO THE MUZIC CONTEST

> ADV : MUNCHY’S MUZIC CONTEST Korang suka tak makan Wafer?Pernah tak rasa Munchy’s Wafer Cube?Kalau tak pernah silalah beli kat kedai yang berdekatan sebab Munchy’s Wafer memang terbaik dariladang.Sekali rasa pasti mahu lagi.Bukan setakat sehingga menjilat jari silap2 tapak … Continue reading

Posted in Advertorial, Article, Blogging, Contest, Munchy's Muzic, Munchy's Wafer, nuffnang | 7 Comments

>SALT

> MOVIE : SALT Selamat malam guys,arini tak dapat nak aktif sangat sebab tadi kene pergi Seremban ada outlet terbakar.Kebakaran tu takdelah teruk sangat kerana hanya melibatkan tempat ais krim.Tapi dalam perniagaan walau seposen tetap dikira rugi.Dan dalam perniagaan kalau … Continue reading

Posted in Angelina Jolie, Movies, Russian Spy, SALT, Spy | 21 Comments

>JANGANLAH RACIST SANGAT BRO!

> CULTURE : JANGANLAH RACIST SANGAT BRO! Salam dan selamat malam.Pergh hari ni memang meletihkan sebab banyak kerja.Dah dua hari saya balik lewat sebab kena buat kerja tambahan untuk outlet tapi tak kisahlah janji duit masuk sudah.Jangan tak dapat gaji … Continue reading

Posted in Article, Bean Moreno, Bloggers, Blogging, nuffnang, Suterablogger | 22 Comments

>MTV WORLDSTAGE 2010

> EVENT : MTV WORLDSTAGE 2010  Siapa yang tak pernah tau pasal MTV Worldstage?Sebenarnya ni first time saya excited pasal MTV Worldstage.Pada yang tak tau apa itu MTV Worldstage mari sini Bean Moreno bagitau apa itu MTV Wolrdstage. “MTV Worldstage 2010 … Continue reading

Posted in Advertorial, Bean Moreno, Bunkface, Celcom Xpax, Katy Perry, MTV Worldstage 2010, Suterablogger, Tokio Hotel, Wondergirls | 11 Comments

>DUA ARTIS YANG BEAN MORENO MINAT ROSAKKAN LAGU

> PERSONAL : DUA ARTIS YANG BEAN MORENO MINAT ROSAKKAN LAGU Selamat pagi.Sementara tunggu kawan saya sampai saya nak up satu entri ringan2 je (sila jangan salah faham dengan statement ni).First of all saya nak ucap thanks kat korang semua sebab … Continue reading

Posted in Article, Artis, Bean Moreno, Download, Entertainments, Mawi, Suterablogger, Tidak Mungkin Berpaling, Zamani | 11 Comments

>MAMAKU JUGA SEORANG BLOGGER BEB!

> PERSONAL : MAMAKU JUGA SEORANG BLOGGER BEB! Selamat tengahari guys,apa cer?Dah lunch ke blom?Saya still ada kat rumah mama lagi sebab masih ada something yang perlu di‘settle’kan.Hari ni takde idea ataupun aktiviti yang best nak cerita kat sini.So bikin … Continue reading

Posted in Article, Blog Review, Bloggers, Blogging, Familia, Mama | 24 Comments

>SUTERABLOGGER OWH SUTERABLOGGER

> PERSONAL : SUTERABLOGGER OWH SUTERABLOGGER Salam dan selamat pagi ye.Hari ni ahad dan sure ramai yang masih terlentang sebab hari ni sebab cuti.Bila bangun pagi saya ada terasa satu aura yang membuatkan saya bersemangat untuk blogging.Apa dia?Eyriqazz & Cik … Continue reading

Posted in Article, Bean Moreno, Bloggers, Blogging, Eyriqazz, LG Phone, Suterablogger, tips blogging | 16 Comments

>EMINEM TIPU RIHANNA

> SANTAI SABTU : EMINEM TIPU RIHANNA Salam guys,saya tau ramai yang belum bangun tido lagi kan biasalah weekend siapa yang nak bangun pukul 7 kalau tak kerja or takde kelas.Tapi bagi insan2 yang gigh cari rezeki macam Bean Moreno … Continue reading

Posted in Article, Artis, Blogging, Eminem, Entertainments, Love The Way You Lie, Rihanna Naked, Santai Sabtu | 15 Comments

>MACAM MANA NAK TENGOK STATS ENTRY

> TUTORIAL : MACAM MANA NAK TENGOK STATS ENTRY Salam dan selamat malam.Mata dah agak kuyu sikit rasa macam kalau tertutup sikit je mata ni memang akan hanyut.Saya sepatutnya kena buat task untuk Blup2 tapi idea buat entry yang seakan2 … Continue reading

Posted in Article, Bean Moreno, Bloggers, Blogging, Suterablogger, Tutorials | 16 Comments

>TEKKEN IS IN CINEMA!

> NUFFNANG : TEKKEN IS IN CINEMA! Salam dan selamat hari Jumaat.Sepatutnya saya isi hari ni dengan tazkirah sikit kan tapi sebab Bean  Moreno telah tersingkir dari Program Imam Muda maka hari ni takde tazkirah.Hari ni agak lambat sikit post … Continue reading

Posted in Article, Bean Moreno, Blogging, Contest, nuffnang, Suterablogger, Tekken is in cinema | 10 Comments