Category Archives: Facebook Bawa Bencana

>FACEBOOK BOLEH MEROSAKKAN HUBUNGAN SESAMA MANUSIA?

> FACEBOOK BOLEH MEROSAKKAN HUBUNGAN SESAMA MANUSIA? Salam dan selamat malam guys, Hari ni kita masuk bab facebook lagi.Mesti korang fikir kenapa saya bengang dengan Facebook.Dah dua post saya publish semua negative pasal facebook.Mesti ada yang fikir adakah saya bergaduh … Continue reading

Posted in Cultuure, facebook, Facebook Bawa Bencana, Facebook Boleh Merosakkan Hubungan Sesama Manusia, Manusia | 21 Comments

>FACEBOOK BAWA BENCANA? | ISU

> FACEBOOK BAWA BENCANA? | ISU Salam 1Malaysia ye dan selamat tengahari.Hari Khamis dan macam-macam kita dengar dan baca.Antara benada yang hot ialah pasal Facebook.Minggu ni je dah banyak kes jenayah yang melibatkan Facebook terjadi samapi yang masuk hospital pun … Continue reading

Posted in facebook, Facebook Bawa Bencana, Isu | 8 Comments