Monthly Archives: December 2008

>AzaM,,,OwH…AzaM…

>Pergh…pejam,celik jek kite dah sampai penghujung tahun…xrase langsung masa berjalan xtau apahal…mungkin dunia ni dah nak hampir2 kiamat kot…saya rase saya ade 11 azam tahun ni tapi xsemua dapat capai so macam tahun2 yang berikutnye carry foward je ar…haha… Cite … Continue reading

Posted in Blogging, Eve, Motivation | 1 Comment

>KepALa…LeADeR…PemIMpIn…AbANg…!!!

>Ha… saya kembali dengan post yang agak ntah apa2 ntah(itu bagi orang yang IQ nye kurang 160)…saje je test korang…kalau korang rase xbest korang xbukak blog saya kan… xtau kenapa hati nih idea datang mencurah2…tgh bawak kete tadi saya terpk … Continue reading

Posted in Motivation | Leave a comment

>MimPi…DrEAmS…

>”Mimpi adalah kunciuntuk kita menaklukkan dunia… telah hilang tanpa lelah …sampai engkau meraihnya” “Laskar pelangi takkan terikat waktu… bebaskan mimpimu di angkasa raih bintang di jiwa” “Menarilah dan terus tertawa walau dunia tak seindah surga bersukurlah pada yang kuasa cinta … Continue reading

Posted in Blogging, Metaphysic, Motivation | Leave a comment

>PErIsTIwA LaSt CalL

>Hehehe…Ni besh gilor…cite nia jadi masa member2 dari BP datang…Ada satu malam kitorang gi kolam air panas yang terletak kat Selayang…Sebenarnya saya dah tido dah… “Pis bangin pis sebelum kne pijak”kata si botak kembar.. “Malas ar…penatla…” “Ala orang datang jauh2 … Continue reading

Posted in Blogging, Familia, Story | Leave a comment

>MoVIeS…

> WILDCHILD Haaha…kali ni saya nak post pasal movies…ni bukan kosong2 tau…ade cite nih (ayat time main judi kat banang)…Kenapa saya cakap ada isi…tadi saya ada post pasal tenaga tarik tenaga kan…hah cite ni ade skit2 persamaan dengan apa yang … Continue reading

Posted in Motivation, Movies | Leave a comment

>TenAGa TaRIk TenAGa

>Salam semua…pergh dah bebrapa hari saya fikirkan apa ynag nak ditulis…hm…akhirnya dapt gak idea nih…Korang tau tak apa yang ada dalam tajuk yang saya tulis nih… “Apa ni bean memang gua xfahampun…kejap2 ko jadi pakar motivasi…kejap2 jadi bomoh…ni ko nak … Continue reading

Posted in Motivation | Leave a comment

>KeNaLi TArIKh LaHiR

>Hm..Bende ni saya pk masa kursus kawen tadi…Saya terbaca iklan berkenaan bende nih…Yuran die RM150…Tapi kebetulan semalam saya baru dapat belajar tentang bende nih…Dengan sape tu korang tak payah tau…Tapi bende ni meyeronokkan… “Laaa tgk tuh…Dah mula dah…Tadi nak jadi … Continue reading

Posted in Motivation | 6 Comments