Category Archives: Ipad

>CULTURE : TANDA2 SESEORANG TU TENGAH JK (JIWA KACAU)

> Morning guys!Pergh dah dua hari tak update blog so rasa pelik hari ni bukak blogspot then update.Semalam check email pun sama tetap kecewa sebab saya ada hantar comment untuk cerita Back Up Plan tapi tak dapat tapi member lain … Continue reading

Posted in Article, Blogging, Ipad, Jiwa Kacau, Oprah, vsHub | 13 Comments

>GADGET : IPAD DAN CARA NAK BELI KAT MALAYSIA

> Hye salam guys,kejap je dah Sabtu dan esok dah Ahad.Saya ada kat Port Dickson ni sebab ada ‘family gathering’ kat rumah makcik (ni takde kena mengena dengan upacara pinang meminang ye).Yelah asyik2 ‘blogger gathering’ je kadang2 ‘family gathering’pun kena … Continue reading

Posted in Apple, Article, Blogging, Gadget, Ipad, Ipad Review | 10 Comments