Category Archives: Band

>KUMPULAN API

> Hye selamat pagi,saya baru sampai office.Selsema dah elok datang pulak sakit perut.Mungkin saya ada salah makan masa breakfast tadi.So tak dapat nak buat apa lah kan.Takkan nak peram je betul tak?Saya rasa pelung untuk dapat duit Project Alpha minggu … Continue reading

Posted in Article, Band, Beautifulnara, Bloggers, Blogging, Kumpulan API, Music | 10 Comments

>KENAPA BAND INDON LAGI BEST DARI BAND MALAYSIA

> Selamat malam,sekejap je dah pukul 9.Sekarang masa dah tak tunggu kita kejap je saya rasa umur saya dah 21 (ooops…).Saya tengah tunggu aiensepet balik sebab saya ada dua kerja satu hari.Siang menjadi IT support dan malam menjadi driver puan … Continue reading

Posted in Article, Band, Bean Moreno, Indon Band, Music | 24 Comments