Monthly Archives: October 2009

>-= Kisah Remy =-

> Hye morning semua…New day new life…What happened yesterday just leave it behind…Kite perlukan energy to do our routine…Empty our mind for a fresh and strong mind… Hm…hari ni cam biasa gi kje buat keje(yela xkan gi keje sapu orang … Continue reading

Posted in Blogging, Familia, Story | 4 Comments

>-= SeDeY!!! =-

> (artwork atas ni gua buat sendiri tau) Hm…apa nak tulis eyh…kalau nak tulis pasal menang bola semalam…nnt ade orang komen macam2…yang x civilized akan komen macam ni : “eleh nasib je menang lageypun sape yang pegang cup”(hm…kalau dah kalah … Continue reading

Posted in Blogging, Metaphysic, Story | 9 Comments

>-= KoRang DaH PoToNg ke BlOm???=-

> Soalan membunuh ni saya kasi kat korang…Korang semua dah potong ke belom???Kalau belom potong baik potong sekarang…Saya dah lama dah potong dah 4 bulan potong???Berbaloi2 even pada awalnye agak sakit la… Hahaha…mesti pelik so sebelum ramai yangsalah sangka dengan … Continue reading

Posted in Blogging, comercial | 4 Comments

>-= SaTu HarI SaTu PosT =-

> Assalamualaikum kepada reader2 n blogger2…(pergh dah macam buat announcement plak…Even kepala tgh migrenpun saya cekalkan semangatutnuk tuli blog saya ni sebab sekarang sayaada misi baru unguk blog ni…Misi dia adala : “Satu Entri Sehari untuk Nuffnang” sebenarnya saya bukan … Continue reading

Posted in Blogging, Familia, Story | 5 Comments

>-= PleASe & THaNk YoU itU PeNTinG!!! =-

> Rakyat Malaysia memang terkenal ngan adab2 yang elok…Itu dulu masa semua masih berpegang pada agama dan lifediorang yang sutera dan halus so sifat hormat menghormatitu kuat n hidup pun harmoni xde serabut2… Contohnya kalau kite tgk cite2 melayu epik … Continue reading

Posted in Blogging, Metaphysic, Story | 3 Comments

>-= laGoO LaGeY!!! =-

> Hye tora datang lagey untuk ngarut ahaha…hm bosanla plak ekceli xde papepun nak cite…Tapi sebab bile view balik kat blog xde iklan yangnuffnang nak kasi kat blog saya makanya sayapunbertekad untuk tulis bende yang lebih ngarut dari biasa… xdela … Continue reading

Posted in Blogging, Music, Story | 9 Comments

>-= Phrase =-

> “Jangan Berbicara tentang kejayaan sekiranya enggan melakukan seditkit pengorbanan…”Amacam best tak phrase atas ni …best kan…Tapi kalau kite kaji balik memang betulpun…Semua orang dalam dunia ni nak success…Masuk Gangstar pun nak “Success…success..”Tapi kite xsedar kite just cakap nak berjaya … Continue reading

Posted in Blogging, Motivation, Story | Leave a comment