Category Archives: Mawi

>JIWA KACAU | REVIEW MOVIE

> JIWA KACAU | REVIEW MOVIE Selamat malam readers Suterablogger.Rasanya ramai yang belum tidur lagi ni tengah syok layan jiwa kan.Mungkin ada yang tengah layan lagu-lagu jiwang.Malam ni saya nak share pasal Jiwa Kacau.Bukan saya yang Jiwa Kacau tapi drama … Continue reading

Posted in Jiwa Kacau, Mawi, Telemovie | 3 Comments

>DUA ARTIS YANG BEAN MORENO MINAT ROSAKKAN LAGU

> PERSONAL : DUA ARTIS YANG BEAN MORENO MINAT ROSAKKAN LAGU Selamat pagi.Sementara tunggu kawan saya sampai saya nak up satu entri ringan2 je (sila jangan salah faham dengan statement ni).First of all saya nak ucap thanks kat korang semua sebab … Continue reading

Posted in Article, Artis, Bean Moreno, Download, Entertainments, Mawi, Suterablogger, Tidak Mungkin Berpaling, Zamani | 11 Comments