Category Archives: Gangster

>TIPS : FOLLOWER JUGA BOLEH MENJATUHKAN MORAL BLOG OWNER

> Salam semua,Dah lunch ke blom?saya baru balik lunch ni tgh tunggu boss kasi dana untuk beli software.So lepas je saya dapat dana tu saya dah takde depan pc sebab kena pergi Low Yatt angkat barang.Saya tak sempat nak baca … Continue reading

Posted in Article, Bloggers, Blogging, Gangster, KONGSI GELAP, Motivation, Samseng, Tips, tips blogging, Traffic, Untuk apa jadi follower | 54 Comments

>CULTURE : APA INI???OWH BUDAK BOTAK…

> Adeh badan saya masih keletihan akibat menonton perlawanan bola semalam.Tapi agak berpuas hati dapat melihat Man U dibelasah teruk.hak2..Saya memang anti ngan Man U bukan sebab diorang hebat sangat ke apa tapi player diorang kebanyakannya poyo dan coach yang … Continue reading

Posted in Article, Blogging, Culture, Gangster | 10 Comments

>SAMPAI UNTUK BERJUANG

> Haloo saya dah sampai di rumah dan akhirnya dapat online tanpa gangguan internet yang perlahan.Rasa kurang best sekiranya saya hanya dapat kuarkan satu entri sahaja.Bukan sebab nak popular tapi bila benda yang ada dalam kepala dibiarkan kering maka migren … Continue reading

Posted in 30, 36, 3LINE, 77, Blogging, Crow Zero, Gangster, Movies, Samseng, Story | 12 Comments