Monthly Archives: May 2009

>-= AyUh BaNguN BeRsaTu =-

> Hm…Asyik cite pasal diri saya jek…xabis2 berjiwang-jiwang…masalah..Entri kali ni saya nak cite pasal satu bende…Bende ni teramatlah penting dan kite dahberat dah sebab masing2 asyik kejar kepentingandiri sendiri… Bende ni selalu saya tekan kat member2masa saya saya seorang skinhead … Continue reading

Posted in Bands, Blogging, Music, Video | 2 Comments

>-= SuDaH TiBA MaSaNYa =-

> Terbalik ke tajuk ni…hahaha…ntah la tapi bile sebut macam best jek…Bukan apa…Debaran semakin hampir la…Ni bukan debaran AF..AF dah habis season dah…Sekarang ni season rancangn lain plak…Rancangan Cari Menantu…hahaha…xdela gurau2 jek…Debaran untuk transformasi saya…Igt AF7 je ke ada transformasi…sayapun … Continue reading

Posted in Blogging, Familia, Story | 6 Comments

>-= Layan METALLICA BaB1 =-

> Welcome to where time stands still No one leaves and no one will Moon is full, never seems to change Just labeled mentally deranged Dream the same thing every night I see our freedom in my sight No locked … Continue reading

Posted in Bands, Blogging, Music, Video | 2 Comments

>-= MaLaIkaT laWan SeTaN =-

> Setelah lama meninggalkan hobi saya n tunang saya iaitu menonton filem dipanggungwayang(pergh skema bapak plak)…Akhirnya nafsu saya kalah n pergi jugak ke GSCMidvalley Megamall n gi tgk cite Angels & Demons…Pada mulanya saya ingatkan yangcite ni cite hantu sebab … Continue reading

Posted in Blogging, Movies | 3 Comments

>-= PeNCuRi Vs PenCuRi =-

> Macam2 jadi kat dunia nih…saya sendiripun xfaham la…mungkinpemikiran manusia dah ber”transformasi menjadi sedikit pelik…Korangpun mesti tertanya2 apa maksud entri yang saya tulis nih…xdela…kunci die satu je…Kalau kite nak buat jahat tolongla belajar jadi jahat…Kalau kite nak mencuri pegi belajar … Continue reading

Posted in Blogging, Emo, Story | 3 Comments

>-= AkU DaTaNg PaDaMu =-

> Just one more moment,Thats all that’s needed,Like wounded soldiers,In need of healingTime to be honestThis time I’m bleedingPlease don’t dwell on it‘Cause I didn’t mean it I can’t believe I said I’d lay our love on the ground,But it … Continue reading

Posted in Bands, Blogging, Music, Song | 1 Comment

>-= JuaRa EPL TeAM YaNg SaMa =-

> Sebenarnya bengang jugak tgk gambo nih…Yelah team rival bai yang menang…Apa2 pun season ni memang Man U satu team yang agak kuat la…saya akui tu…Liverpool pun kuat tapi defensive agak kureng ar cha…xkisahla kite kalah season nih memang alasan … Continue reading

Posted in Blogging, EPL, Football | 6 Comments

>-= TaHnIAh KepAdA KeMbaR Ku =-

> Hm…Belum terlambat untuk saya ucapkan Tahniah kat Hafiz AF7(pergh bangganya aku…) sebab jadi juara AF7..Walau pada hakikatnya saya terasa macam Aril yang menang…bukan sebab saya suke die…Tapi biasalah AF…semua bergantung pada undian n penyokong Aril memang antara yang kipas … Continue reading

Posted in Blogging, Competition | 4 Comments

>-= RaMbUt KeMbaNg ke RamBuT KorEa MeNanG =-

> Hm…macam2 dah saya baca…Ramai yang kata Hafiz(pergh sama nama plak)…Ramai kata Aril(bukan kump Peter Pan tau)…yang akan menang AF7…Tapi kan tetiba semalam tel saya berdering… Bean : Waloo…salam sape nih FF : Apa ni bro kasi salam sama saya…ni … Continue reading

Posted in Blogging, Competition, Story | 10 Comments

>-= AkU HamBaMu YaNg LeMah =-

> Ku bermohon padamu tuhanku…Aku insanmu yang lemah…Hingga saat ini…Tidak ada setitik hitampun dalam hatiku…Untuk menduakan keesaan mu… Ku berserah kepadamu…Sekiranya semua ini dugaanmu…Kau berikanlah kekuatan dalam diriku…Kau tunjukkan jalan kepadaku…Agar dapat ku hadapinya tanpa melupakanmu… Sekiranya ini balasan atas … Continue reading

Posted in Blogging, Emo, Story | 2 Comments