Category Archives: Avril Lavigne

>AVRIL LAVIGNE – WHAT THE HELL

> AVRIL LAVIGNE – WHAT THE HELL Selamat petang guys, Apa aktiviti korang hujung minggu.  Hari ni baru boleh saya kata kan satu perkataan yang dah lama saya tak sebut iaitu ‘Another boring Sunday‘.  Takde apa nak buat just duduk … Continue reading

Posted in Avril Lavigne, Avril Lavigne - What The Hell, Download, Download Avril Lavigne - What The Hell, Download Mp3, Liyana Jasmay | 6 Comments

>AVRIL LAVIGNE – INNOCENT

> AVRIL LAVIGNE – INNOCENCE | VIDEO Salam dan selamat petang.Syok weyh bila cuaca redup-redup dan angin sepoi-sepoi bahasa banjar!hak3…Badan memang letih tapi tak nak tidur sebab takut malam nanti susah nak tidur.So better update blog dari tidur sebab kalau … Continue reading

Posted in Avril Lavigne, Download, Innocence, MP3, Song | 2 Comments

>IKLAN | AVRIL LAVIGNE DAN CANON

> IKLAN | AVRIL LAVIGNE DAN CANON Selamat pagi,amacam sihat?Bean Moreno dah start kerja dah ni.Saya tau ramai yang mungkin start kerja minggu depan or paling cepat Jumaat ni sebab esok hari Satu Malaysia betul tak?Ni saya just kongsi satu … Continue reading

Posted in Avril Lavigne, Canon, comercial | 4 Comments