Category Archives: Justin Bieber

>JUSTIN BIEBER TIADA TESTIS KIRI?

> ENTERTAINMENT : JUSTIN BIEBER TIADA TESTIS KIRI? Selamat tengahari,hari ni Bean Moreno malas nak gi lunch walaupun baru dapat gaji.Malas nak berjalan adalah punca kenapa saya masih ‘stuck’ kat office dan menaip entri.Alasan kukuh kedua ialah saya ada beberapa data … Continue reading

Posted in Article, Bean Moreno, Buang Testis, Entertainments, Justin Bieber, Suterablogger, Usher, Video | 8 Comments

>JUSTIN BIEBER + WONDERGIRLS = FENOMENA BARU

> Selamat petang,tadi dah syok dah hujan bila petang panas.Tapi apa boleh buat itu semua ketentuan.Agak tertekan bila tulisan saya nak jadikan Verdana saiz normal tak menjadi.Dah puas godeh2 tapi tetap cilik je (alamak,kantoi plak jawa…tapi saya bukan jawa ok).Macam … Continue reading

Posted in Article, Artis, Bean Moreno, Blogging, Justin Bieber, Lady Gaga, Suterablogger, Wondergirls | 32 Comments