Monthly Archives: July 2009

>-= Lucky laKi or LeLaKI =-

> Advertisements

Posted in Uncategorized | 3 Comments

>-=IkaLaN BesT =-

> Lame xpose pasal iklan…sebenarnya ni iklan lama…awal2 tgk membosankan sebab saya xnampak apa-apa tanda kreatif tapi lepas wife saya tgk asyik2 nak ketawa jek…saya jadi pelik so saya tanyala kat die apa yang buat die suke sangat tgk iklan … Continue reading

Posted in Blogging, comercial, Jokes, Video | 2 Comments

>-= KoTak RoKok BaRu =-

> Isu ni dah lame tapi saya nak gak tuliS…xkire la korang nak cakap apa…mungkin ada yang ngomel :“ek eleh…bende dah basi bro”“suka ati la ni blog gua bro…ikut gua la nak tulis apa…” xde bukan apa setiap yang terjadi … Continue reading

Posted in Blogging, Facts, Story | 3 Comments

>-=PreView WaYaNg =-

> Setelah 2 bulan tahan nafsu nak tgk wayang…akhirnya cite2 saya nak tgk cite criminal tercapai semalam…pergh puas beb tgk cite nih…memang best ar…xleh nak digambarkan dengan mulut tau…sape yang tengok transformer tapi xtengok cite ni tergolong dalam golongan penonton … Continue reading

Posted in Blogging, Familia, Movies | 3 Comments

>-= KemBaLI kE AlAm BloGGinG=-

> Setelah lama menyepi dari arena blog ni…akhirnya saya bangkit dari tido kerana tersebtak dengan isu2 yang sememangnye lebih hebat dari berita panas Melody…hahaha!!!Kepada rakan2 blog yang sememangnye menantikan hasil karya penulis no 1 satu asia macam saya ni sabo … Continue reading

Posted in Blogging, Jokes | 1 Comment