Category Archives: Happy Birthday

>SELAMAT HARI LAHIR BEAN MORENO

> Selamat malam semua.Amacam sihat?Saya sekarang kat Ipoh kat hotel Ipoh City.Ada mana2 blogger Ipoh yang nak melepak dengan saya? (perasan femes..hak3).‘Connection internet’ kat sini pun boleh tahan menguji kesabaran saya ni.kalau keadaan ni berlarutan saya akan jadi separa gila.Rasanya … Continue reading

Posted in Bean Moreno, Happy Birthday, Suterablogger | 26 Comments

>ENTRI INI KHAS UNTUK MAMAKU – NORJAHNAH BTE ABDULLAH "SELAMAT HARI JADI"

> Selamat petang,akhirnya saya berjaya siapkan kerja2 yang berpatutan untuk hari2 akhir saya di sini.Memang teramat penat sebab semua kena ubah jadi benda yang berbeza tapi at last berkat kerajinan Bean Moreno yang kacak ini kerja berat menjadi mudah walaupun … Continue reading

Posted in Article, Blogging, Familia, Happy Birthday, Mama, Suterablogger | 4 Comments

>TIPS : BEAN MANA KO DAPAT IDEA TULIS ENTRY?

> Dah petang dah.Sekejap je masa berlalu.Saya baru lepas tukar lampu untuk office ni.Asyik2 terbakar je bikin hati ini terbakar jugak.ces!Hari ni saya balik lewat sikit sebab aiensepet ada OT.so kena lah tunggu.Orang kata Suami Mithali kan (padahal baru lepas … Continue reading

Posted in Article, Bean Moreno, Bloggers, Blogging, Blogwalking, Gembira, Happy Birthday, Idea, Menulis dengan Bagus, Motivation, Tips, tips blogging | 30 Comments

>CULTURE : APA SALAH IBUMU ITU

> Selamat pagi semua,so apa cerita best hari ni?Saya macam biasa datang kerja awal check wireless untuk student & reset modem.Tapi actually hari ni  hari istimewa saya sebab hari ni adalah Harijadi Aiensepet.Siapa Aiensepet?Takkanlah tak tau…Mesti lah wife saya yang … Continue reading

Posted in Article, Bloggers, Blogging, Culture, Familia, Happy Birthday, Harian Metro, Ibu, Mama | 16 Comments