Category Archives: Fahami

>5 PERKARA GHAIB LUAR JANGKAAN ILMU

> Hye selamat tengahari guys.Dah Lunch?Saya baru je balik lunch tadi makan nasi goreng ayam.Sedap beb nasi ayam mamak tu buat.hoho..Apahal nak cerita pasal makan lunch pulak kan.Tadi saya cerita pasal Simon Mojack (teringat pulak katun mojako) yang mati kan.Tadi … Continue reading

Posted in Article, Bean Moreno, Berita Harian, Fahami, Islamic, Suterablogger | 19 Comments

>METAFIZIK : PERLUNYA MEMAHAMI DIRI SENDIRI

> Hye guys,kebosanan tahap melampau lah hari ni (hari2pun ko bosan Bean).Semakin hari semakin bosan dan saya tak tau apa puncanya.Sampai melibatkan idea saya untuk menulis.Tu yang asyik2 keluar tips je sebab idea di”block” oleh ketidaksedapan hati nurani (fuyooo!kalau cikhel … Continue reading

Posted in Article, Artis, Fahami, Lenka, Life, Metafizik, Metaphysic, Suterablogger | 30 Comments