Category Archives: Service

>SAPA MAU BEAN MORENO BIKINKAN TEMPLATE?

> BUSINESS : SAPA MAU BEAN MORENO BIKINKAN TEMPLATE Oklah sebenarnya malu nak tulis benda ni.Tapi tetiba terasa macam nak jugak tulis.Korang pernah tak terasa macam : 1) Susah sangat nak cari template yang sesuai dengan jiwa raga? 2) Bila … Continue reading

Posted in Bean Moreno, Service, Suterablogger, Template | 24 Comments

>THE GARDEN : JENJALAN SAMBIL SHOPPING

> Hah entri terakhir untuk malam hari Jumaat & bukan malam Jumaat tau.Kalau malam Jumaat saya dah pergi bunuh setan dah.hak2.Tadi saya baru balik jenjalan ngan wife kat The Garden.Wah terasa macam orang kaya kan.Sebelum tuh saya mintak maaf eyh … Continue reading

Posted in Bloggers, Blogging, Products, Service, Shopping | 20 Comments

>TOLONG KENGKAWAN VOTE GAMBO NI

> Wah mesti korang pelik kan.Bean Moreno ni takde keje ke asyik2 update je.Ok meh sini saya cerita skit.Saya akan update limit dia 3 entri satu hari dan kalau terlebih tu mungkin sebab nak tolong orang.Contonya macam entri ni.Semalam ada … Continue reading

Posted in Advertising, Products, Service, Vote This | 22 Comments

>KEMPEN EARTH HOUR

> Yeay!!!At last saya berjaya jugak design satu header even tak berapa nak cun tapi saya tetap mencuba.Saya bukan bagus sangat bermain dengan photoshop mungkin baru tahap2 amatur.So thanks kat Sendra yang selama ni push2 saya untuk tukar header yang … Continue reading

Posted in Advertising, Article, Bloggers, Blogging, Crow Zero, Kempen, Service, Youthsays | 17 Comments

>ASEAN LOGIC CAMPAIGN

>   Morning semua.Adus satu kejutan berlaku hari ni di mana pagi2 saya dah produce entri baru.Ini bukanlah satu yang biasa saya buat selaku blogger.Kalau ada pun mungkin sebulan 2 kali perkara pelik dan ajaib ini akan berlaku.hak2. Semalam saya … Continue reading

Posted in 30, 36, 3LINE, 77, Blogging, campaign, Contest, Earn, internet marketing, Promotion, Samseng, Service, Suterablogger | 7 Comments

>Social Netwoking Dari Google

>  Hm,malam2 buta ni saya nak share skit pasal SN baru yang telah dilancarkan semalam.Mesti korang tak pernah dengar punya(dengan nada yang agak sombong…hakhak).Nama SN ni “Google Buzz”.Wah google dah kuar SN sendiri terkejut jugak dengar sebab apa yang saya … Continue reading

Posted in Blogging, Products, Service, social network, Suterablogger | 13 Comments

>BIG NAMES SMALL SERVICE

> It’s OK for us if we feel tired after work.But it’s NOT OK if we feel tired waiting for our meal to be delivered.Ok let think as an adult that have feeling inside our soul.If somebody ordered a meal … Continue reading

Posted in Blogging, comercial, Emo, Products, Service | 12 Comments