Monthly Archives: May 2010

>CULTURE : PAKAI HARTA BAPAK TAPI POYO LEBIH

> Hye guys,amacam ada baik ke hari ni?Sepertimana yang korang tau hari ni adalah hari terakhir saya menulis blog.Mesti ramai yang sedih (hek eleh bajet best je blog ni).Yelah habis kalau bukan saya yang bajet bagus siapa lagi yang nak … Continue reading

Posted in Article, Blogging, Culture, Facts | 20 Comments

>MOVIE : PRINCE OF PERSIA – THE SAND OF TIME BERSAMA MISTER POTATO…AKHIRNYA PRINCESS TAMINA MENJADI AWEKKU

> Hye semua,thanks sebab still lagi nak baca apa yang Bean Moreno karutkan dalam blog ni.Biasalah bila orang agak stress maka blog akan dituju dan ia adalah lebih baik dari membuang bayi di tepi jalan keretapi.Korang mesti pelik kenapa saya … Continue reading

Posted in Article, Mister Potato, Movies, nuffnang, Nuffnang tu Apa?, Prince Of Persia, Rice Crisp, Sand Of Time | 26 Comments

>PELIK TETAPI BENAR PADA SUTERABLOGGER DAN TERIMA KASIH CIKHEL

> Selamat petang,adus lapo pulak ni…Bangun2 terus mandi & pergi sembahyang Jumaat.Perut dah berbunyi RnB ni.Amacam best tak entri Project Alpha yang semalam tuh.Agak daring kan entri tuh sebab selamba mak nyah je kutuk Lana Nordin.Korang tak rasa pelik ke … Continue reading

Posted in Article, Backlink, Bean Moreno, Bloggers, Blogging, Eyriqazz, Promote blog, Suterablogger | 18 Comments

>Celebrities Who Stink

>Selamat petang wahhh walaupun saya sebenarnya dalam perjalanan mengambil datin seri aien tapi saya masih sempat untuk melakukan tugasan sebagai blogger yang alert terhadap alam persekitaran hak3 tajuk yang diberikan kali ini agak menguji minda romantik saya “Celebrities Who Stink” … Continue reading

Posted in Uncategorized | 8 Comments

>ENTRI INI KHAS UNTUK MAMAKU – NORJAHNAH BTE ABDULLAH "SELAMAT HARI JADI"

> Selamat petang,akhirnya saya berjaya siapkan kerja2 yang berpatutan untuk hari2 akhir saya di sini.Memang teramat penat sebab semua kena ubah jadi benda yang berbeza tapi at last berkat kerajinan Bean Moreno yang kacak ini kerja berat menjadi mudah walaupun … Continue reading

Posted in Article, Blogging, Familia, Happy Birthday, Mama, Suterablogger | 4 Comments

>CULTURE : ADAKAH ORANG MEMAINKAN HUKUM ATAUPUN PROPAGANDA MEDIA

> Salam guys,sorry hari ni saya lambat update macam semalam.Agak sibuk dari tadi buat last check untuk inventory software & hardware.Pening siot sebab benda dah lama so dah tak tau mana pergi serial number & report memang tak teratur sikit.Kepala … Continue reading

Posted in Article, Blogging, Emo, Emosi Blogger, Islamic, Religion, Suterablogger | 9 Comments

>ENTERTAINMENT : BRITNEY SPEARS MAHU MAYAT DIAWET SELEPAS MATI

> Selamat tengahari ye semua.Saya sempat update ni sebab tengah siapkan report so sementara otak masih beku saya update news yang saya terbaca tadi kat kedai mamak sambil makan megi goreng.Semalam saya cerita pasal artis Hollywood mati je kan,tapi kali … Continue reading

Posted in Article, Bean Moreno, Blogging, Britney Spears, Entertainments, Suterablogger | 19 Comments