Category Archives: Emo

>CULTURE : ADAKAH ORANG MEMAINKAN HUKUM ATAUPUN PROPAGANDA MEDIA

> Salam guys,sorry hari ni saya lambat update macam semalam.Agak sibuk dari tadi buat last check untuk inventory software & hardware.Pening siot sebab benda dah lama so dah tak tau mana pergi serial number & report memang tak teratur sikit.Kepala … Continue reading

Posted in Article, Blogging, Emo, Emosi Blogger, Islamic, Religion, Suterablogger | 9 Comments

>CULTURE : MUSIM DURIAN PERGI SEKARANG MUSIM BUANG BAYI

> Adus agak bosan jugak pagi ni walaupun kerja bertimbun tapi nak hilangkan bosan dan ambil mood saya kena tulis satu entri (sebenarnya alasan untuk mengular).Tadi pagi saya dah berjaya tarik mood tapi tiba2 dia lari meninggalkan saya sekeluarga (tengok … Continue reading

Posted in Article, Bean Moreno, Blogging, Culture, Emo, Utusan Malaysia | 9 Comments

>MALU…TERHARU…MALU….

> Selamat tengahari,hye bersama saya Bean Moreno yang baik hati…hak3…Sorry ye hari ni saya lambat update sekarang baru saya free sebab tadi saya “berbayar”.Esok ada MQA visit dan saya kena kerah segala apa yang ada dalam diri saya (termasuk angin2 … Continue reading

Posted in Article, Bean Moreno, Bloggers, Blogging, Emo, Emosi Blogger, Eyriqazz | 24 Comments

>TIPS : ARGHH…AKU DAH BOSAN!!!ASYIK2 BENDA SAMA JE!!!

> Selamat malam,Bean Moreno masih di sini dan menulis dan actually saya penat gile sebab pergi ke Low Yatt tadi.Jangan ditanya kenapa saya pergi Low Yatt.Itu soalan yang seolah2 mintak penampar.hak3…Start semalam memang saya kekeringan idea tapi tadi lepas dapat … Continue reading

Posted in Article, Bloggers, Blogging, Emo, Menulis dengan Bagus, Motivation, Tips, tips blogging | 20 Comments

>TIADA LAGI BAHASA INGGERIS DALAM CHAMPIONS LEAGUE

> Berita yang menggeparkan dunia bola sepak bila tiada kelab England dapat masuk ke semi final.Owh sungguh mengecewakan.Liverpool memang awal2 dah out.Sebab memang season ni tak berkemampuan nak sampai final itu saya akui sebab asal tgk formation je tetiba ada … Continue reading

Posted in Article, Blogging, BPL, Emo, Football, Liverpool | 14 Comments

>HATI GIRANG MENJADI DUKA DI HARI TANPA PENTIS

> Good morning to all.Saje je greeting in English dah lama saya tak tulis entri bahasa Inggeris.Tapi takpe rileks sudah…Cuba korang fikir apa yang saya nak tulis dalam entri nih.Cuba bayangkan korang ada kuasa psikik yang boleh baca fikiran orang … Continue reading

Posted in Blogging, Emo, Malaysia, Suterablogger | 15 Comments

>BIG NAMES SMALL SERVICE

> It’s OK for us if we feel tired after work.But it’s NOT OK if we feel tired waiting for our meal to be delivered.Ok let think as an adult that have feeling inside our soul.If somebody ordered a meal … Continue reading

Posted in Blogging, comercial, Emo, Products, Service | 12 Comments