Category Archives: Af8

>ENTERTAINMENT : INTER MILAN JUARA CHAMPION’S LEAGUE & SHAHIR JUARA AKADEMI FANTASIA 8

> Selamat pagi seua,live blogging ni saya buat dekat Kajang (perasan buat live blogging pulak.Ko dah tak laku lah Bean).Tadi hantar Datin Seri aiensepet ke Semua House then saya balik ke rumah mama saya.Semalam hajat hati nak kiamulail pastuh nak … Continue reading

Posted in Af8, Akademi Fantasia 8, Article, Blogging, Champions League, Etika Blogging, Football | 2 Comments

>ENTRI PEMBUKAAN PADA HARI ISNIN – MENTOR + AF8

> Selamat pagi,hari ni saya terlambat 10 minit masuk office.Jalan jam pulak hari ni.Hari ni saya akan siapkan baki2 kerja yang tinggal di sini.Sebab saya akan serahkan tugas saya pada IT person yang baru.Harap2 dia boleh harung kehidupan kat sini.Saya … Continue reading

Posted in Af8, Article, Ayim, Blogging, Mentor, Mus May | 17 Comments