Category Archives: Entertainments

>KRU KUASA ENTERTAINMENT MALAYSIA

>KRU KUASA ENTERTAINMENT MALAYSIA Pic credit to : Rahli3 Salam guys, Sebelum saya start entri macam biasa saya ada satu soalan untuk korang,  Kenal tak gambar siapa kat atas?  Yes ini adalah adik beradik KRU ataupun anak beranak Abdul Halim. … Continue reading

Posted in Edry Abdul Halim, Entertainments, KRU, KRU Kuasa Entertainment Malaysia, Kru Production, KRU Studio, Norman Abdula Halim, Yusry Abdul Halik | 14 Comments

>LADY GAGA – SPEECHLESS

> LADY GAGA – SPEECHLESS | MP3 Srlamat malam.Entry pendek dan simple untuk korang semua.Akhirnya saya berjaya bikin template dan header sendiri.Walaupun mungkin bagi korang tak menarik tapi cukuplahkan untuk blog biasa-biasa macam ni.Nanti kalau Suterablogger dah meletup saya buat … Continue reading

Posted in Artis, Download, Download Lagu Lady Gaga Speechless, Entertainments, Lady Gaga, MP3 | 5 Comments

>DUA ARTIS YANG BEAN MORENO MINAT ROSAKKAN LAGU

> PERSONAL : DUA ARTIS YANG BEAN MORENO MINAT ROSAKKAN LAGU Selamat pagi.Sementara tunggu kawan saya sampai saya nak up satu entri ringan2 je (sila jangan salah faham dengan statement ni).First of all saya nak ucap thanks kat korang semua sebab … Continue reading

Posted in Article, Artis, Bean Moreno, Download, Entertainments, Mawi, Suterablogger, Tidak Mungkin Berpaling, Zamani | 11 Comments

>EMINEM TIPU RIHANNA

> SANTAI SABTU : EMINEM TIPU RIHANNA Salam guys,saya tau ramai yang belum bangun tido lagi kan biasalah weekend siapa yang nak bangun pukul 7 kalau tak kerja or takde kelas.Tapi bagi insan2 yang gigh cari rezeki macam Bean Moreno … Continue reading

Posted in Article, Artis, Blogging, Eminem, Entertainments, Love The Way You Lie, Rihanna Naked, Santai Sabtu | 15 Comments

>JUSTIN BIEBER TIADA TESTIS KIRI?

> ENTERTAINMENT : JUSTIN BIEBER TIADA TESTIS KIRI? Selamat tengahari,hari ni Bean Moreno malas nak gi lunch walaupun baru dapat gaji.Malas nak berjalan adalah punca kenapa saya masih ‘stuck’ kat office dan menaip entri.Alasan kukuh kedua ialah saya ada beberapa data … Continue reading

Posted in Article, Bean Moreno, Buang Testis, Entertainments, Justin Bieber, Suterablogger, Usher, Video | 8 Comments

>ENTRI SANTAI HARI SABTU : LADY GAGA MEMANG PELIK & KONTROVERSI

> Selamat tengahari,wah sangat penat sebab tadi banyak kerja.Apa!Sabtu pun kene kerja?Yelah nak dapat pekerja Q pulak kan.Sekejeap je dah dua minggu saya kerja kat tempat baru.Tak rasa langsung mungkin sebab banyak kerja ataupun best kerja kat situ.hoho (marah boss … Continue reading

Posted in Alejandro, Bean Moreno, Entertainments, Lady Gaga, Music, Suterablogger, World Cup | 13 Comments

>ENTRI SANTAI HARI SABTU : PARAMORE – THE ONLY EXCEPTION

> Hye morning,sementara tunggu task so saya mengular jap kat pc berinternet ni utnuk update blog.Biasalah orang kata kerja di hari sabtu ibarat budak2 main pasir (ada kena mengena ke?).So macam yang korang tau saya dah launch blog baru semalam … Continue reading

Posted in Article, Artis, Bean Moreno, Blogging, Entertainments, Paramore, Suterablogger | 4 Comments