Category Archives: Lirik Lagu

>BAIK-BAIK SAYANG – WALI BAND

> BAIK-BAIK SAYANG – WALI BAND Salam guys, Saya tak pasti apa dah jadi dengan jiwa ganas saya yang selama ni mendiami diri saya.  Dah lama rasanya tak layan lagu yang agak keras.  Sejak dua menjak ni asyik layan lagu … Continue reading

Posted in Download Mp3, Download Wali Band - Baik Baik Sayang, Lirik Lagu, Wali Band, Wali Band - Baik2 Sayang | 8 Comments

>WALI BAND – YANK

> Ini adalah satu entri santai dari Bean Moreno.So kalau korang nak something yang imliah tunggu petang sikit eyh.Saya baru bangun tido dan tak mungkin idea datang mencurah2 kalau baru bangun tido.Ada faham?hak3…Jap lagi nak mandi lepas tu rutin kalau … Continue reading

Posted in Article, Blogging, Indon Band, Lirik Lagu, Music, Wali Band | 8 Comments