Category Archives: Cartoon

>KatUn GaNAs BeB…

> hahaha…katun time…sebelum gi sembahyang aku terpk nak letak katun…Korang boleh tgk n pk apa sebenarnye katun tuh buat..hahaha…klah masa dah time kang kene panah petir susah plak…bye… p/s : – Tolong hormtai hak orang lain…kalau jiran sebelah umah tgh … Continue reading

Posted in Blogging, Cartoon, Jokes, Video | 10 Comments

>KaTUn YaNG XSDR DiRi

> ha…cube korang amati apa yang ingin disampaikan dalam katun nih… p/s : – Kite sebagai makhluk lupe kepada pencipta…Bile dah dapat apa yang kite nak kite xnakpun bersyukur– Kite makhluk ni asyik2 nak buat kerosakan…Dah dapat idup kite igt … Continue reading

Posted in Blogging, Cartoon, Motivation | 5 Comments

>KaRtUn BesT!!!

> Hye semua…Disebabkan tahap boring yang terlampau mengganas sehinggakan boleh menggugat kestabilan ekonomi negara jadi saya terpaksa mencari idea untuk taip n post entri sebab kalau saya tak tulis nnt harga minyak akan naik lagey 10sen..So entri yangni saya nak … Continue reading

Posted in Blogging, Cartoon, Jokes, Story, Video | 9 Comments

>KaRtUn LaGey…hahaha…

>Dapek Laei Katun yang saya rase besh2…Anak anda pasti meyukainya…xtaula sejak dua menjak tiga menjak ni suke ar cari katun…hahaha…Bile saya seorang saya seronok…Kalau berdua cube teka apa??? “Apa!!!Dua Ronok!!!Sape yang ajo”“Kalau berdua saya puas…(Hm…)paham2 dah la yek…” Tanpa membuang … Continue reading

Posted in Blogging, Cartoon, Motivation, Video | 4 Comments

>JaNGaN TamAk…JaNgaN LeMbaP

>Tengah bosan2 cari idea saya gi lah masuk tempat yang biasa orang masuk nak tgk video…So macam biasala daripada saya tgk clip video Raja Lawak musim ketiga ni( yang memang xlawak langsung – macam mana la peserta semua tu boleh … Continue reading

Posted in Cartoon, Motivation, Video | Leave a comment

>Katun

>Hye saya kembali selepas baru baik dari demam…pagi2 bangun je xde air…pergh cam ci la management nih…kite bayar pun air xde…Lalu saye pergi menonton http://www.youtube.com/ mencari bahan(bukan bahan lucah eyh)…tgh serach2 saya ter jumpe satu clip video bisu kat youtube…Video … Continue reading

Posted in Blogging, Cartoon, Motivation, Story, Video | Leave a comment