Category Archives: Gambar

>GRAVATAR DAN FUNGSINYA

> GRAVATAR DAN FUNGSINYA Salam guys, Entri kali ni saya nak share satu benda yang simple dan kecil je.  Tapi benda ni kalau kita buat akan datangkan impact besar pada kita dan kalau tak nak buat takde kesan besarpun.  Korang … Continue reading

Posted in blogger, Blogspot, Gambar, Gravatar, Tutorials, Wordpress | Leave a comment

>SUATU KETIKA | GAMBAR KENANGAN MRSM TERENDAK

> SUATU KETIKA | GAMBAR KENANGAN MRSM TERENDAK Assalamualaikum & selamat malam , Korang rasa apa yang paling hot diperkatakan sekarang ni kat net?Bagi saya cerita paling hot ialah kisah AC Mizal punya gelang.Saya ada terbaca banyak blog buat review … Continue reading

Posted in Bean Moreno, Gambar, Gambar Kenangan MRSM Terendak | 16 Comments