Category Archives: Jiwa Kacau

>JIWA KACAU | REVIEW MOVIE

> JIWA KACAU | REVIEW MOVIE Selamat malam readers Suterablogger.Rasanya ramai yang belum tidur lagi ni tengah syok layan jiwa kan.Mungkin ada yang tengah layan lagu-lagu jiwang.Malam ni saya nak share pasal Jiwa Kacau.Bukan saya yang Jiwa Kacau tapi drama … Continue reading

Posted in Jiwa Kacau, Mawi, Telemovie | 3 Comments

>CULTURE : TANDA2 SESEORANG TU TENGAH JK (JIWA KACAU)

> Morning guys!Pergh dah dua hari tak update blog so rasa pelik hari ni bukak blogspot then update.Semalam check email pun sama tetap kecewa sebab saya ada hantar comment untuk cerita Back Up Plan tapi tak dapat tapi member lain … Continue reading

Posted in Article, Blogging, Ipad, Jiwa Kacau, Oprah, vsHub | 13 Comments