Category Archives: Wondergirls

>MTV WORLDSTAGE MALAYSIA 2010 | WONDERGIRLS

> MTV WORLDSTAGE MALAYSIA 2010 : WONDERGIRLS Hye guys,dah lunch?saya baru siap basuh baju dah kemas rumah.Tadi saya dah cerita sikit2 pasal apa yang berlaku kat MTV WORLDSTAGE 2010, siapa yang perform dan apa kesulitan yang terjadi.Sebelum saya teruskan ke … Continue reading

Posted in Bean Moreno, MTV Worldstage, MTV Worldstage 2010, Nobody, Suterablogger, Wondergirls | 9 Comments

>MTV WORLDSTAGE 2010

> EVENT : MTV WORLDSTAGE 2010  Siapa yang tak pernah tau pasal MTV Worldstage?Sebenarnya ni first time saya excited pasal MTV Worldstage.Pada yang tak tau apa itu MTV Worldstage mari sini Bean Moreno bagitau apa itu MTV Wolrdstage. “MTV Worldstage 2010 … Continue reading

Posted in Advertorial, Bean Moreno, Bunkface, Celcom Xpax, Katy Perry, MTV Worldstage 2010, Suterablogger, Tokio Hotel, Wondergirls | 11 Comments

>JUSTIN BIEBER + WONDERGIRLS = FENOMENA BARU

> Selamat petang,tadi dah syok dah hujan bila petang panas.Tapi apa boleh buat itu semua ketentuan.Agak tertekan bila tulisan saya nak jadikan Verdana saiz normal tak menjadi.Dah puas godeh2 tapi tetap cilik je (alamak,kantoi plak jawa…tapi saya bukan jawa ok).Macam … Continue reading

Posted in Article, Artis, Bean Moreno, Blogging, Justin Bieber, Lady Gaga, Suterablogger, Wondergirls | 32 Comments