Category Archives: Kempen

>YOUTHSAYS : iTALK WHOA!!

>Hye guys,hari ni kena publish entri awal sebab petang ni banyak keje.Dah tengok tadi schedule saya memang mengalahkan mat bangla.Kena check inventori plak petang ni.Sebelum apa2 saya nak mintak maaf kalau ada sesiapa yang terasa dengan teguran.Kira elok la kan … Continue reading

Posted in Advertising, Apa itu Italk WHOA, Article, Bloggers, Blogging, campaign, comercial, Entertainments, Kempen, Promotion, Youthsays | 8 Comments

>YOUTHSAYS : KEMPEN EVERYONE CONNECTS

>Selamat malam,ni adalah entri akhir dari saya untuk malam ini.Saya baru balik dari shopping kat Giant beli barang dapur.Yang penting disebabkan saya dapat buffered saya beli Mister Potato.Tq Nuffnang sebab kasi buffered tu.Saya baru lepas usha hosting untuk client saya.So … Continue reading

Posted in Article, Bloggers, Blogging, Kempen, Youthsays | 3 Comments

>YS : OPERATION BOTAK – GO BALD FOR LITERACY

> Pagi2 ni memang selalunya ada idea tapi pagi hari ni otak kosong sebab task banyak sangat.Jadi sebelum saya settlekan task2 tu terasa nak menulis even takde idea ynag best pun.Tapi saya mendapat satu lagi peluang untuk berkempen.Yang pentingnya bukan … Continue reading

Posted in Advertising, Bloggers, Blogging, Kempen, Youthsays | 8 Comments

>KEMPEN EARTH HOUR

> Yeay!!!At last saya berjaya jugak design satu header even tak berapa nak cun tapi saya tetap mencuba.Saya bukan bagus sangat bermain dengan photoshop mungkin baru tahap2 amatur.So thanks kat Sendra yang selama ni push2 saya untuk tukar header yang … Continue reading

Posted in Advertising, Article, Bloggers, Blogging, Crow Zero, Kempen, Service, Youthsays | 17 Comments