Monthly Archives: February 2010

>KAU KU SERU (GATH) – PART 1

> Hye korang readers2 & bloggers2.Hari ni saya tak berkesempatan untuk menulis entri banyak2.Semalam saya kepenatan main paintball & hari ni penat mengangkut barang sebab mama saya berpindah ke rumah baru.Sangat letih sehinggakan boleh menyebabkan saya terbaring dan tertidur ataupun … Continue reading

Posted in Bloggers, Blogging, Gathering | 17 Comments

>ENTRI PENAT UNTUK SEORANG PEJUANG PAINTBALL

> Hah!!!Saya terasa kepenatan yang teramat sangat ni.First time main paintball dengan keazaman yang tinggi.Rasa tak puas plak pegang senapang tadi.Seperti yang dijangkakan ramai yang datang.Walaupun saya sampai lambat sangat tapi masih sempat pegang senapang tuh.Kira tak membazir la duit … Continue reading

Posted in Bloggers, Blogging, Event Coverage, Gathering | 21 Comments

>TIPS : SEORANG BLOGGER PERLU ADA – PART 1

> Wah…Selamat pagi semua!!!Mood hari agak hepi sebab ado la…Sedikit lambat untuk upadate sebab perlu menjadi khadam di kolej.Perut plak boleh bikin hal pepagi ni.Tapi thanx to reader yang masuk blog ni even saya tak update pun lagi.Datangla untuk support … Continue reading

Posted in Bloggers, Blogging, Suterablogger, Tips | 18 Comments

>THE GARDEN : JENJALAN SAMBIL SHOPPING

> Hah entri terakhir untuk malam hari Jumaat & bukan malam Jumaat tau.Kalau malam Jumaat saya dah pergi bunuh setan dah.hak2.Tadi saya baru balik jenjalan ngan wife kat The Garden.Wah terasa macam orang kaya kan.Sebelum tuh saya mintak maaf eyh … Continue reading

Posted in Bloggers, Blogging, Products, Service, Shopping | 20 Comments

>HAPPY BIRTHDAY… PART 2

> Hm dah kuliah subuh hari ni tamat.So harap korang manfaatkan.Korang mesti tau kan apa akibatnya kalau Bean Moreno cuti dari bekerja.Owh pandai pastinya korang akan tengok banyak entri akan muncul.hak2.Okalah entri ni saya yang ni nak ucap hai jadi … Continue reading

Posted in Bloggers, Blogging, nuffnang, Products | 14 Comments

>SELAMAT HARI JADI.. PART 1

> Kalau korang tengok gambar kat atas ni mesti korang dah tau apa saya akan tulis betul x?Ya betul hari ni adalah Maulidur Rasul.Hari jadi Junjungan Besar “Rasullullah” atau Nabi Muhammad.Tapi sedihnya tak semua di antara kita yang tau hari … Continue reading

Posted in Blogging, Motivation, Rasulullah, Religion | 7 Comments

>CULTURE : PERSETANKAN KATA ORANG

> Entri ni mungkin akan jadi simple kalau saya tak melalut seperti biasa.So doa2kan jela yek…Tajuk entri nampak macam emo MCR betul tak?Tapi saya bukan jenis yang begitu saya happy go “Lucky Laki”.Kita selalnya senang terpengaruh dengan corak pemikiran orang … Continue reading

Posted in Blogging, Culture, Familia, Video | 16 Comments