Category Archives: TAG

>TAG SIMPLE DISUKAI RAKYAT

> Hye guys Bean Moreno muncul lagi.Ni sebab kerja dah siap dan tunggu electrician untuk bincang harga barang2.Saya dikejutkan dengan satu berita yang best.Hoho berita yang agak panas.Oooops sorry tiada niat untuk bergosip pagi2 ni.Pagi ni saya dapat satu tag.Actually … Continue reading

Posted in Article, Blogging, TAG | 20 Comments

>-= AlAmAK TeRluPak SuDAh =-

> Kalau Stacy ada tag line macam nih…“Alamak terlebih sudah” Sayapun ada tau…“Alamak terlupak sudah” xde kisah die macam nih…Saya gi low yatt tetibe kene tegur ngan satu awek cun nih…“Eyh u ni penulis blog suterablogger tukan…Alamak terlebih sudah…” Rupa2nya … Continue reading

Posted in Bloggers, Blogging, Story, TAG | 8 Comments

>-= HiDUp SiHAt TanPA TAG!!! =-

> Aman … l l l V Selamat… l l l V Sunyi… l l l V Sihat… l l l V Xde TAG!!! Yas3…akhirnya ku merdeka walaupun malaysia dah lama merdeka… Aku merdeka dari TAG!!!kerana kawan2ku semua mengerti yang … Continue reading

Posted in Bloggers, Blogging, Story, TAG | 14 Comments

>-= Gi GaNu MeLANCoNg =-

>Semalam saya gi jenjalan ke ganu…pergh best siot…sampai terlupe nak buat entri tau…seronok sebab saya pegi sorang je…kalau pergi dua orang xbleh la seronok sebab die jadi dua ronok la…hahaha… xdelah tengah saya berjlan2 kat ganu ingat nak la bawak … Continue reading

Posted in Bloggers, Blogging, Story, TAG | 15 Comments

>-= AkU DiKEjaR Ah LoNG =-

> Di zaman yang harga minyak (minyak tanah,sapi,petrol) semua naik…Duit pun xbape nak ada… Jadi untuk meneruskan kehidupan ini terpaksa lah saya pergi mencari lubang duit… Jalan punya jalan..ada seorang gurl n seorang boy datang jumpe saya lalu berkata… “bro … Continue reading

Posted in Bloggers, Blogging, TAG | 10 Comments

>-= KelEwaTan ItU BerSebaB =-

> Pergh…penat siot minggu nih…tapi dengan hati yang sedang ingin bercinta…saya memblogwalking kan diri…sebelum tuh seperti biasa ku buka ym ku…sebab tanpa ym hidupku umpama…“burung layang2 cedera di kepak”hahaha… Bila ym on jek secara tetibe jek ade orang buzz..terkezut diriku … Continue reading

Posted in Bloggers, Blogging, Story, TAG | 15 Comments

>-= PeLiK TeTaPi BeNar!!! =-

> Pelik tetapi benar…ramai yang tertanya2 apakah rahsia kejelitaan saya…pergh…“korang igt aku pompuan ke???” xdela ramai yang pelik bile baca entri TAG saya kat bawah nih…ada yang tanya..“bro tu macam lagu2 baru jek…mana ko dapat…”jawabnye…“Saya download la sayang..xkan curi kat … Continue reading

Posted in Bloggers, Blogging, Story, TAG | 7 Comments

>Apa!!!PerOmPaK TAg!!!

>Pergh sedang saya kepenatan dan berjalan2 di kotaraya…Ketika fikiran ini berfikir untuk kempali ke pangkuan ibu dan bapa tetiba seorang wanita yang hanya membuka bahagian mata sahaja…(yang lain bertutup..bukan pkai purdah tau…) menjelma dan menghunuskan pisau ke leher…Lalu berkata… “Buat … Continue reading

Posted in Bloggers, Blogging, Story, TAG | 12 Comments

>HiLaNg…Tup TuP MeNjeLma

>Hye kepenatan tahap maksimum saya minggu ni…2 kali ulang alik Johor nak settlekan keje…xkisahlah janji bende semua dah settle…Saya tau ramai yang merindui entri saya yang sememangnye menepati citarasa semua mak mertua seluruh Malaysia ni… “Tulah bean kitorang dah lama … Continue reading

Posted in Bloggers, Blogging, Music, TAG, Video | 20 Comments

>TeNg…TeNg…TeNg…

>Satu ari saya berjalan seorang diri di Mid Valley Megamall…Sedang saya gi beli Starbucks tetibe orang belakang saya buat opocot…Lantas starbuck mocha ice blended tu terbang lalu hinggap ngam2 kat muke die…Saya masih belom sedar siapa bile die lap muke … Continue reading

Posted in Bloggers, Blogging, Story, TAG | 16 Comments