Category Archives: social network

>APABILA KEMAHUAN JADI KEPERLUAN

> APABILA KEMAHUAN JADI KEPERLUAN Salam guys,Apa khabar? Entri kali ni nak share sikit pasal apa yang kita lalui sekarang.  Kalau kita perasan kan dah banyak benda dalam kehidupan ni yang dulu hanya diklasifikasikan sebagai ‘Kemahuan’ tapi sekarang dah jadi … Continue reading

Posted in Apabila Kemahuan Jadi Keperluan, Astro, Broadband, Cityville Kegilaan Terbaru Bean Moreno Di Facebook, Culture, facebook, Nokia N8, social network | Leave a comment

>YOUTH TIGER CAMPAIGN

> Sekarang saya berada di Muar,Johor(ada ke orang nak tau???).Saje nak bagitau kat korang manalah tau ada yang nak ajak lepaj share2 pasal blog(owh NO!!!aku bukan otai!!!).Wah cuaca kat sini agak panas lebih panas daripada biasa ibarat kata orang la … Continue reading

Posted in Bloggers, Blogging, campaign, Contest, Promotion, social network | 8 Comments

>Social Netwoking Dari Google

>  Hm,malam2 buta ni saya nak share skit pasal SN baru yang telah dilancarkan semalam.Mesti korang tak pernah dengar punya(dengan nada yang agak sombong…hakhak).Nama SN ni “Google Buzz”.Wah google dah kuar SN sendiri terkejut jugak dengar sebab apa yang saya … Continue reading

Posted in Blogging, Products, Service, social network, Suterablogger | 13 Comments

>DUIT TWITTER KU

> Huh!!!rasanya dulu saya ada tulis entri pasal bende ni.tapi off course la dalam English sebab saya baru je start tulis entri BM start semalam.Perubahan ni lah yang buatkan saya agak keliru.Adakah saya ada split identiti(owh no!!!). Hm nak cite … Continue reading

Posted in Bloggers, Blogging, Earn, internet marketing, nuffnang, social network, Suterablogger, Twitter | 10 Comments

>MINI GATH AT THE MINES PART 3(ENTRI YANG BANYAK GAMBAR)

> Morning readers,sampai pagi ni saya still terasa pelik dengan anjakan paradigma kat blog ni.masih tak boleh terima yang saya ni berada di Malaysia dan harus “speaking” Malay you know???Hakhak…Badan still penat sebab semalam ada annual dinner dan first time … Continue reading

Posted in Bloggers, Blogging, Event Coverage, Gathering, nuffnang, social network, Suterablogger | 18 Comments

>LAST WEEK TRAFFIC FOR SUTERABLOGGER

> Yeay!!At last my weekend traffic increase.normally my traffic can’t reach 100 unique but last week ACHIEVED!!!This is my traffic for last week : (SUTERABLOGGER TRAFFIC FOR 2ND – 8TH FEBRUARY) I was really shocked after checking nuffnang analytic for … Continue reading

Posted in Bloggers, Blogging, Motivation, social network, Suterablogger, Tips | 13 Comments

>-= TodaY Is MonDay =-

> Yeay Monday comes again!!!(do i love monday???sometimes…).Today after i open the computer HR call me for to do something that is not my routine(wah…should i do).But after i have been thinking for a while so i decided to do … Continue reading

Posted in Blogging, Products, social network, Suterablogger | 6 Comments