Monthly Archives: August 2009

>-= FaKTa TeBaRu UnTuk SuaMi2=-

> Ni saya ada terdengar pagi tadi masa nak anta wife pegi keje…Bende ni cite lama la cume produk baru jek…haha…Kalau korang pandai mesti korang pernah dengar tentang viagra…Tapi viagra ni pelik skit…xtaula ianya viagra ataupun ubat kuat…Penciptanya Paradorn SriChaphan … Continue reading

Posted in Bloggers, Familia, Products | 8 Comments

>-= KePutUsAn =-

> Ni xde kene mengena dengan keputusan or result bola…Cuma kadang2 kite terpaksa buat keputusan untuk idup…Terpaksa ikut keputusan yang ditentukan untuk kehidupan…Kadang2 apa yang kite nak xsemua kite boleh dapat…Selalunya apa yang kite xnak itula yang kite dapat…Tapi igtlah … Continue reading

Posted in Blogging, Metaphysic, Motivation, Story | 4 Comments

>-= MaDu 3 =-

> hehehe…Tajuk entripun dah kontrobersi(bak kata ahmad dhani)Lagu ni sebenarnya lagu lama tapi dimodenkan oleh Ahmad Dhani (die ni memang kreatif)xtau mungkin ada agenda tersendiri kot die gubah lagu ni…mungkin suke2 or mungkin ada maksud dalam idup die…Tapi dalam video … Continue reading

Posted in Blogging, Jokes, Music, Video | 2 Comments

>-= AnDai Aku SeBuaH IPOD=-

> Entry kali ni memang pelik…ntah tetibe plak terpk nak tulis entri pelik ni…Nak kate pelik pun xpelik sgt la(grungra)…haha…xdela sebenarnya bende2 ni kite pernahpun tulis masa sekolah rendah…biasanya karangan “aku sebatang pen”,”aku sehelai kertas”…Mungkin zaman tu ipod or MP3 … Continue reading

Posted in Blogging, Facts, Jokes, Story | 2 Comments

>-= UmPaMa PoKok YanG RenDanG XbErBuaH =-

> Ntah betul ke tak pepatah yang saya guna ni…sekali dengar macam kelakar je…Bukannya apa dah lama sangat saya tinggalkan apa yang saya belajar…Tetibe tadi termasuk blog kawan2 masa blog walking…Kalau korang igt Blog Karipap yang pernanh menggegarkan arena pembloggan … Continue reading

Posted in Blogging, Metaphysic, Story | 2 Comments

>-= PeRGh MooDy sIot =-

> Saya bukan moody disebabkan angin senggugut ataupun period(sorry eyh pompuan)…Bengang siot tgk bola semlam…Game yang agak menyakitkan hati dan sesuatu yangsepatutnya xpatut kalah dan yang pasti Liverpool KALAH!!!Ntah apa2 taktikla Benitez ni pakai…First game ni penting tau tak…Kalau first … Continue reading

Posted in Blogging, Emo, Football, Music | 2 Comments

>-= EdIsI SiaSat=-

> Apa kejadahnya main bola macam main rugby…Apa kejadahnya boleh kalah ngan team bodoh!!!Ada starpun main cam haram…Macam ni ke korang nak rebut title BPL…Damn…

Posted in Blogging, EPL, Football | 7 Comments