Category Archives: MTV Worldstage

>MTV WORLDSTAGE MALAYSIA 2010

> PERSONAL : BEAN MORENO DI MTV WORLDSTAGE 2010 Salam dan selamat hari Ahad ye.Sorry semalam saya just dapat update untuk ajak korang vote saya je.Korang dah vote ke blom?Kalau belom tolong lah vote ye.Kalau menang saya belanja korang minum teh … Continue reading

Posted in Bean Moreno, Celcom Xpax, MTV Worldstage, MTV Worldstage 2010, Sunway Lagoon | 1 Comment

>MTV WORLDSTAGE MALAYSIA 2010 | KATY PERRY

> MTV WORLDSTAGE MALAYSIA 2010 : KATY PERRY Oklah ni review performance MTV WOLRDSTAGE MALAYSIA 2010.Saya tau memang korang nak tengok sangat dan disebabkan dia merupakan artis yang memang orang tunggu organizer letak dia last artis yang perform malam semalam.Siapa … Continue reading

Posted in Bean Moreno, Katy Perry, MTV Worldstage, MTV Worldstage 2010 | 5 Comments

>MTV WORLDSTAGE MALAYSIA 2010 | TOKIO HOTEL

> MTV WORLDSTAGE MALAYSIA 2010 : TOKIO HOTEL Salam semua,dah petang.Kejapje masa berlalu samapi kita tak sedar sekarang umur dah nak maik lagi satu hari.Tau2 je umur dah 29 tahun (oops).Saja je nak update sebab terlalu rajin hari ni.Sementara tunggu … Continue reading

Posted in Bean Moreno, MTV Worldstage, MTV Worldstage 2010, Suterablogger, Tokio Hotel | 2 Comments

>MTV WORLDSTAGE MALAYSIA 2010 | WONDERGIRLS

> MTV WORLDSTAGE MALAYSIA 2010 : WONDERGIRLS Hye guys,dah lunch?saya baru siap basuh baju dah kemas rumah.Tadi saya dah cerita sikit2 pasal apa yang berlaku kat MTV WORLDSTAGE 2010, siapa yang perform dan apa kesulitan yang terjadi.Sebelum saya teruskan ke … Continue reading

Posted in Bean Moreno, MTV Worldstage, MTV Worldstage 2010, Nobody, Suterablogger, Wondergirls | 9 Comments

>BEAN MORENO BAKAL KE MTV WORLDSTAGE

> PERSONAL : BEAN MORENO BAKAL KE MTV WORLDSTAGE Salam & selamat malam.Amacam dah dinner ke blom?Saya baru lepas dinner dengan aiensepet tadi dan yang bestnya dia masak beb.Biasanya memang susah nak dapat rasa dia masak sebab dia kerja shift.Pergh … Continue reading

Posted in Bean Moreno, Blup-Blup, Buat Duit Dengan Nuffnang, Katy Perry, KFC, MTV Worldstage, Suterablogger | 10 Comments